VREMEA

VREMEA DE 1 DECEMBRIE. Începutul lui decembrie vine cu temperaturi peste normalul perioadei

VREMEA DE 1 DECEMBRIE. PROGNOZA METEO 1-3 DECEMBRIE. 

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

PROGNOZA METEO 1 DECEMBRIE. În Bucureşti, dimineata 2…4 grade şi 13-14 grade la amiază. Cerul va fi temporar noros. Vântul va avea unele intensificări ziua, dar va slăbi în intensitate catre seara.

PROGNOZA METEO 2 DECEMBRIE. Şi în Capitală se răceşte puţin dar tot cald este pentru începutul lunii decembrie. 3-5 grade dimineaţa şi 8-10 grade la amiază.

PROGNOZA METEO 3 DECEMBRIE. În Bucureşti, 2-3 grade dimineata si in jur de 11 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, scrie realitatea.net. 

VREMEA ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO 1 DECEMBRIE.  La munte vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii pe arii extinse, dar în restrângere spre seară şi noaptea spre masivele sudice şi sud-vestice. Acestea vor fi sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în zonele joase, favorizând depuneri de polei, iar la peste 1500 m vor predomina ninsorile, local viscolite. În Munţii Apuseni şi în jumătatea nordică a Carpaţilor Orientali, cantităţile de apă vor depăşi izolat 20 l/mp.

La amiază vor fi 3 grade la Paltinis, 5 la Preadeal, 1 la Semenic, 4 la Sinaia, 3 grad la Stina de Vale si -2 la Vf. Toaca din masivul Ceahlau. Vântul va prezenta intensificări, cu rafale de peste 80 km/h pe creste. Stratul de ză Vf. Toaca din masivul Ceahlau.

PROGNOZA METEO 2 DECEMBRIE. Miercuri, maximele vor fi cuprinse în general între 3 garde la Miercurea Ciuc şi 12 grade la Drobeta Turnu Severin si Giurgiu. Pe arii restrânse va ploua slab, în vest, centru şi nord. La munte vor predomina ninsorile. In zonele joase dimineata vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO 3 DECEMBRIE. Joi vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii decembrie, în special în vestul şi sud-vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade in depresiunile transilvane şi 15 grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul şi estul teritoriului, unde izolat va ploua slab, iar în zona înaltă din nordul Carpaţilor Orientali şi din estul Carpaţilor Meridionali vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. 

Vreme fără soare în regiunile intracarpatice cu ploi pe arii extinse la şes, cu precipitaţii mixte la munte mai jos de 1500 m altitudine unde sunt si condiţii de polei şi cu ninsoare viscolită de peste 1500 m altitudune. În Maramureş, zona Munţilor Apuseni precum şi în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp. Maximele zilei: 12 grade în vest la Timişoara, Arad, Oradea, 10 la Baia Mare si Sibiu, 8 la Cluj Napoca si 7 în Brasov.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button