Vremea continuă să fie foarte rece în București. Prognoza meteo pentru Capitală în aceste zile

11 oct. 2021
222 Afișari
Vremea continuă să fie foarte rece în București. Prognoza meteo pentru Capitală în aceste zile

Vremea continuă să fie foarte rece în București, anunță meteorologii. Prognoza meteo pentru Capitală în aceste zile vine cu temperaturi scăzute, frig, ploi și vânt. Zilele cu soare au fost de mult uitate.

Vremea continuă să fie foarte rece în București, spun meteorologii ANM în prognoza meteo pentru Capitală și nu există semne că vremea se va încălzi în următoarea perioadă. Ce ne așteaptă pentru București vedeți în rândurile de mai jos. Termoenergetica a anunțat deja că a demarat, încă de zilele trecute, probele pentru căldură, după ce meteorologii au anunțat vreme rece pentru această perioadă.

Cum va fi vremea luni în București

Luni, vremea va fi în continuare închisã şi deosebit de rece în București. De asemenea, pe lângă frig, începând de la orele serii, temporar va ploua și vântul va sufla moderat. Temperatura maximă de azi se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 9-10 grade, în timp ce caloriferele de abia au început să se încăzească timid.

Meteo de marți în Capitală

Marți, vremea nu dă semne de încălzire, iar valorile termice, în special cele diurne, sunt caracterizate în continuare de o vreme deosebit de rece. Temperatura maximã va fi de 14-15 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 9 grade. Temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla în general moderat.

Cum va fi vremea miercuri în București

Vremea se va menţine deosebit de rece în Capitală. Temperatura maximã va fi de 13-14 grade miercuri. De asemenea, minima va ajunge la temperaturi de frigider, de 4-6 grade. Cerul va avea înnorãri, mai persistente în prima parte a zilei, când probabilitatea de ploaie va fi mult mai ridicatã. Vântul va sufla slab şi moderat în Capitală.

Ce spune prognoza meteo de joi

Joi, în București, vremea va fi închisã, iar valorile termice cu mult mai scãzute decât în mod normal pentru această perioadă. Temporar va ploua în Capitală, posibil moderat cantitativ, iar vântul va avea unele intensificãri pe tot parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 12-13 grade, iar cea minimã de 5-7 grade.

Cookies