VREMEA BUCUREŞTI. Vreme rece, în Capitală, la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
09 feb. 2015
0 Afișari
VREMEA BUCUREŞTI. Vreme rece, în Capitală, la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO AZI, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015. Luni, vremea va fi rece, cu maxime de la -6 grade în depresiuni, pana la 3 grade pe litoral. Cerul tot noros va ramane, va mai ninge temporar in zona montană si doar pe alocuri in sud-vestul şi nord-estul tarii. Vantul insa nu se domoleste. Vor fi in continuare rafale de 45…55 km/h în Banat, Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, si chiar mai mult la munte, pe crestele inalte.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015. Luni, în Capitala norii predomina, dar numai trecator sunt posibile fulguieli trecatoare, vantul nu se intensifica, dar la amiaza termometrele vor indica aproximativ 1 grad Celsius. Vremea ramane rece pentru prima decada de februarie.

PROGNOZA METEO MÂINE, MARŢI, 10 FEBRUARIE 2015. Si marti vremea se va mentine rece, geroasa chiar dimineata, mai ales in centrul si sudul tarii. Peste zi mai apare si soarele, dar sunt prezenti si norii, ce lasa ninsori slabe local la munte si numai izolat in nordul, centrul şi sud-estul ţării. Vântul continua sa se agite prin est si sufla cu multa putere pe crestele inalte de munte, iar la amiaza temepraturile nu depasesc -5 grade în depresiuni şi abia ating 4 grade în Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, MARŢI, 10 FEBRUARIE 2015. In Capitala, ziua de marti va fi rece, desi soarele isi face frecvent aparitia printre nori. Nu se asteapta precipitatii si nici vantul nu da semne de agitatie. Insa aerul rece polar nu se dezminte, la amiaza nu se depasesc 1….2 grade peste limita de inghet, potrivit romaniatv.net.

PROGNOZA METEO MIERCURI, 11 FEBRUARIE 2015. Miercuri, vremea se mai incalzeste putin in vestul si nord-vestul tarii, unde se ating 5…6 grade la pranz, insa in rest tot rece ramane, in sudul extrem, de pilda, temperaturile nu trec de -5 grade nici in orele amiezii, aici cu greu se mai inmoaie gerul diminetii. Dar nu va fi o zi mohorata, soarele se arata generos in mare parte din tara si doar in est si sud-est se mai perinda nori, dar conditiile de ninsoare raman reduse. In schimb, vantul continua sa sufle cu putere pe crestele montane, dar şi în regiunile estice şi sud-estice, sporind semnificativ senzatia de rece.

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, 11 FEBRUARIE 2015. In Capitala se pastreaza acelasi tipar al vremii, ger dimineata, dar inca rece si la pranz, cand tempeatura se va situa in jurul limitei de inghet, aproximativ 0 grade vor indica tremometrele, chiar daca soarele isi face adesea loc printre nori. Fara preicpitatii si fara vant agitat.

Cookies