VREMEA

VREMEA BUCUREŞTI. Vreme mohorâtă, ploi şi polei, în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO AZI, LUNI, 26 IANUARIE 2015. Luni ramane vreme mohorata si sunt de asteptat precipitatii la nivel local in toate zonele tarii. La munte, în Moldova şi în Transilvania va ninge, în Dobrogea vor predomina ploile, iar în celelalte regiuni precipitaţiile vor fi mixte. Vor fi si condiţii de polei, iar in sud-est vantul continua sa sufle mai viguros, din nou vor fi rafale de 40…50 km/h. Iar temperaturile amiezii sunt cele potrivite datei calendaristice, de la -1 grad in depresiuni pana la 5 grade in mai multe localitati din sudul, vestul si centrul tarii.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, LUNI, 26 IANUARIE 2015. In Bucuresti vremea mentine acelasi aspect mohorat, iar trecator inca sunt posibile precipitatii slabe, mixte. Fara vant alert insa, si cu numai 2 grade in termometre la amiaza, regimul termic revine la normal, potrivit Româniatv.net.

PROGNOZA METEO MÂINE, MARŢI, 27 IANURIE 2015. Nici marti nu sunt sanse pentru vreo raza de soare, norii stau adunati pe cer si lasa precipitatii, în general slabe cantitativ, doar pe alocuri in cursul zilei insa in extindere noaptea, cu precădere în regiunile sudice. Vorbim despre ninsori în jumătatea de nord a ţării şi mixte în rest, asa ca vor fi iarasi condiţii de polei. Iar maximele zile se vor incadra intre -2 gade in depresiuni si 5 grade in multe localitati din sudul, centrul si estul teritoriului.

VREMEA BUCUREŞTI MÂINE, MARŢI, 27 IANUARIE 2015. In Capitala va fi cer acoperit de nori si, mai ales dupa caderea noptii, se asteapta precipitatii mixte ce vor favoriza si aici depunerea de polei. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 3 grade C, la amiază.

PROGNOZA METEO MIERCURI, 28 IANUARIE 2015. Miercuri predomina ninsorile, prezente la nivel local în jumătatea sudica a ţării şi numai izolat în rest, se mentin si conditiile de polei, iar in sud-est vantul devine mai alert. In aceste conditii temperaturile amiezii nu au motive sa creasca peste normele perioadei, asadar vor fi din nou valori de la -2 grade in depresiuni, pana la 5 grade, local, in sud, centru si nord-vest.

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, 28 IANUARIE 2015. Si in Bucuresti miercuri va fi o zi mohorata, cu precipitatii slabe, mai ales ninsori, dar si lapovita ce va favoriza poleiul. Dar vantul nu devine agitat, iar maxima zilei ramane potrivita perioadei, doar 2…3 grade vor fi la amiaza.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button