VREMEA

VREMEA BUCUREŞTI. Vreme caldă pentru mijlocul lui decembrie. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO AZI, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014. Luni, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată ţara, dar cu precădere în regiunile vestice, la deal şi la munte, unde soarele va fi foarte generos. In rest insa, mai ales in zonele joase din sud si est, norii josi si ceata se asociaza izolat cu burnita si ziua ramane mohorata. Asadar, la pranz vor fi doar 1-2 grade in zonele cu ceata persistenta, in timp ce la deal, se ating din nou 12-13 grade mult mai placute.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014. In Capitala, ziua incepe cu ceata, insa apare si soarele pe cer, iar spre pranz mercurul din termometre urca spre aproximativ 7 grade, si nu asteptam nici preicpitatiii, nici vreo adiere de vant, scrie Româniatv.net.

PROGNOZA METEO MÂINE, MARŢI, 16 DECEMBRIE 2014. Marti, va fi vreme calda pentru mijloc de decembrie, mai ales in regiunile intracarpatice, dar si in zonele de deal şi de munte din restul tarii. Iar ceata si norii josi persista doar prin zonele joase din sud si est, unde si maxmiele zilei raman destul de modeste, nu depasesc 1-2 grade la pranz, In rest insa, peste zi predomina soarele si la amiaza vor fi 14 grade in zonele de deal , mai ales din vestul. Abia noaptea norii se aduna si lasa ploi slabe in jumătatea vestica a teritoriului, dar si cateva lapovite si ninsori in nordul Carpatilor Orientali.

VREMEA BUCUREŞTI MÂINE, MARŢI, 16 DECEMBRIE 2014. In Bucuresti va fi ceata in zori, vor fi apoi nori josi ce persista mare parte din zi, trecator sunt si conditii de burniţă, iar la pranz nu se depasesc 3-4 grade perfect potrivite pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO MIERCURI 17 DECEMBRIE 2014. Miercuri in vestul, centrul şi nordul ţării vremea se mai raceste, aici va fi cer noros, si ploi tot mai extinse. In rest insa, norii se aduna o data cu inserarea si abia noaptea ploua putin, pe alocuri, in timp ce in nordul extrem al tarii si in zona de munte precipitatiidevin mixte şi apar condiţii pentru depuneri de polei. Iar vantul da semne de agitatie la munte si pe litoral. Cat despre temperaturile zilei, acestea nu trec de 1-2 grade in regiunile extracarpatice, la campie, unde inca vorbim despre ceata persistenta, in timp ce in vest se ating la amiaza 9-10 grade mult mai placute.

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI 17 DECEMBRIE 2014. In Bucuresti soarele nu este foarte generos, abia daca strecoara cateva raze, caci ziua incepe cu ceata, apoi sunt innorari, insa abia dupa caderea noptii este posibil sa cada si cateva picaturi de ploaie, fara vant agitat insa. Iar la amiaza vor fi aproximativ 7 grade in tremometre, in loc de 3-4 cat ar fi normal, deci nu se anunta o zi rece.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button