VREMEA BUCUREŞTI. Vreme caldă, în week-end, în Capitală.De luni se schimbă vremea.PROGNOZA PE 3 ZILE

de:
21 mart. 2015
0 Afișari
VREMEA BUCUREŞTI. Vreme caldă, în week-end, în Capitală.De luni se schimbă vremea.PROGNOZA PE 3 ZILE

VREMEA IN BUCURESTI AZI, SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015. În prima zi de week-end, bucureştenii vor avea parte de vreme frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod normal la aceasta dată. Cerul va fi mai mult senin, iar maximele vor fi în jur de 14 grade Celsius.

PROGNOZA METEO AZI, SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015. Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi, mai ales în sudul şi în estul ţării, unde aşteptăm valori termice la amiză mai mari decât mediile multianuale. Cerul va fi variabil chiar senin, cu înnorări în prima parte a zilei doar în Dobrogea, unde doar izolat mai plouă slab. Vântul va sufla cu ceva intensificări în estul Dobrogei şi pe crestele montane. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă sau va forma brumă. Temperaturile maxime se vor situa între 6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15 grade în Oltenia şi în Muntenia, iar cele minime între -5 şi 5 grade, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest, dar şi mai coborâte în depresiuni.

VREMEA IN BUCURESTI MÂINE, DUMINICĂ, 22 MARTIE 2015. Duminică, vremea continuă să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, apoi norii se înmulţesc, dar nu plouă. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO MÂINE, DUMINICĂ, 22 MARTIE 2015. Duminică, temperaturile continuă să crească în cea mai mare parte a ţării şi vremea va deveni mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade Celsius în sud. Cerul va fi temporar noros şi mai ales seara şi noaptea vor reveni precipitaţiile în nord, în nord-est, pe arii restrânse în centru şi doar izolat în celelalte regiuni. Vor fi ploi, dar noaptea în Moldova şi în estul Transilvaniei vor apărea şi lapoviţe şi ninsori. La munte, în special în Carpaţii Orientali, treptat, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Izolat, în zonele joase, va fi ceaţă. Vântul va sufla mai tare începând din orele serii în Moldova, apoi şi în Dobrogea şi în Muntenia.

VREMEA IN BUCURESTI LUNI, 23 MARTIE 2015. Luni, vremea se va răci semnificativ faţă de ziua anterioară, astfel încât maximele prognozate de către meteorologi, în jur de 10 grade, vor fi uşor sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, dar condiţiile de apariţie a precipitaţiilor vor fi reduse.

PROGNOZA METEO LUNI, 23 MARTIE 2015. Luni, vremea se va răci în regiunile extracarpatice, în special în nord-est, unde valorile termice vor fi sub mediile multianuale. În celelalte regiuni nu se schimbă semnificativ şi va fi uşor mai cald decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales pe parcursul zilei, în zona montană, precum şi în sud-vest şi în sud, dar numai izolat în primele ore vor fi precipitaţii slabe, ploi mai ales, iar la munte, pe arii restrânse, ninsori slabe. Dimineaţa, pe arii restranse va fi ceaţă sau brumă. Vântul va sufla cu intensificări în primele ore în sud, în sud-est şi pe crestele montane înalte. Temperaturile de la 3 grade în nordul Moldovei până la 16 grade în sud-vestul Transilvaniei şi în Dealurile de Vest.

Cookies