VREMEA

VREMEA BUCUREŞTI. Vreme caldă de 1 Martie, în Capitală. PROGNOZA METEO 27 FEBRUARIE – 1 MARTIE

VREMEA IN BUCURESTI, AZI, VINERI, 27 FEBRUARIE 2015. Vineri va fi o zi caldă şi însorită, norii purtători de ploi slabe se adună abia după căderea nopţii. Vântul rămâne domol şi la amiază vor fi aproximativ 15 grade Celsius, cu 10 mai mult decât ar trebui la aceasta dată calendaristică, potrivit romaniatv.net.

PROGNOZA METEO AZI, VINERI, 27 FEBRUARIE 2015. Vineri, temperaturile continuă să crească, vremea devine caldă în întreaga ţară, cu maxime la amiază de la 8 grade în nordul Moldovei până la 17 grade în partea de sud-est a teritoriului. Iar ca aspect, vorbim despre o zi însorită şi în general frumoasă, cu doar câţiva nori în plus prin regiunile nordice, unde însă doar pe alocuri plouă puţin şi slab. Dar în zonele joase de relief în primele ore din zi ceaţa va fi în continuare prezentă la nivel local.

VREMEA IN BUCURESTI MÂINE, SÂMBĂTĂ, 28 FEBRUARIE 2015. Vreme caldă anunţă meteorologii şi pentru ziua de sâmbătă, când se vor atinge aproximativ 14 grade C la prânz, dar soarele nu este prea generos, se ascunde adesea după nori, însă numai trecător plouă slab, fără vânt agitat.

PROGNOZA METEO MÂINE, SÂMBĂTĂ, 28 FEBRUARIE 2015. Sâmbătă, tot caldă rămâne vremea, cu temperaturi la amiază de la 8 grade în nordul Moldovei şi pe litoral până la 15…16 grade în câteva localităţi din nord-vestul şi sudul ţării. Dar ziua nu va fi deplin însorită, din când în când soarele se ascunde după nori, dar numai trecător plouă slab, local în sud-vestul şi sudul ţării şi izolat în rest, iar în zona înaltă de munte vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul devine şi el mai agitat prin Bărăgan, sudul Moldovei şi Dobrogea, iar ceaţa dimineţii este în continuare prezentă pe alocuri în zonele joase de relief.

VREMEA IN BUCURESTI DUMINICĂ, 1 MARTIE 2015. În prima parte a zilei de duminică încă sunt nori şi, posibil, câţiva stropi de ploaie sau o burniţă trecătoare. Dar îşi face loc şi soarele şi temperatura atinge la amiaza aproximativ 12 grade, vremea tot caldă va fi aşadar.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ 1 MARTIE 2015. Duminică, deşi temperaturile scad puţin, mai ales în nord-vestul şi sud-estul ţării, tot caldă rămâne vremea pentru început de martie, astfel încât maximele termice ale zilei se vor situa între 7 grade pe litoral şi 15 grade în sudul extrem al ţării. Iar peste zi norii se adună tot mai mulţi şi către seara în jumătatea de nord-vest a teritoriului îşi fac apariţia la nivel local şi ploile, în timp ce la munte, pe crestele înalte, vor fi din nou lapoviţe şi ninsori. În restul teritoriului însă, doar izolat apar câteva ploi slabe sau burniţe, asociate mai ales cu ceaţă prezentă pe alocuri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button