VREMEA BUCUREŞTI. VREME CALDĂ, CEAŢĂ şi PRECIPITAŢII, în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
19 ian. 2015
0 Afișari
VREMEA BUCUREŞTI. VREME CALDĂ, CEAŢĂ şi PRECIPITAŢII, în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO AZI, LUNI, 19 IANUARIE 2015. La începutul săptămânii vremea ramane calda pentru aceasta perioada in aproape toata tara, meteorologii prognozeaza maxime cuprinse in general intre 2 grade in Moldova si 11, 12 grade in Dealurile de vest, izolat poate si in sud si sud-est. Cerul va fi incarcat de nori si ploua pe arii extinse in vest, in nord si in centru si doar pe arii restranse in celelalte regiuni. La munte vor fi si lapovite si ninsori. Izolat vor fi conditii de formare a poleiului. Ceata ramane de interes, local in sud si in est, mai ales dimineata, iar vantul are intensificari pe crestele montane.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI AZI, LUNI, 19 IANUARIE 2015. Si pentru bucuresteni saptamana incepe cu vreme calda pentru data din calendar, meteorologii anunta 8, chiar 9 grade dupa-amiaza. Cerul va avea innorari insa numai trecator cresc sansele sa ploua, iar dimineata ar putea fi ceata.

PROGNOZA METEO MÂINE, MARŢI, 20 IANUARIE 2015. În cea de-a doua zi a săptămânii avem parte de vreme foarte blanda pentru aceasta perioada, mai ales in vest si in zonele de deal si de munte. Temperaturile maxime prognozate de catre meteorologi se vor situa in general intre 1 grad in Moldova si 12 grade in Dealurile de vest si in nord-vestul Munteniei. Norii acopera temporar cerul si vor fi ploi slabe, in general, in vest si in sud-vest si mai putine in celelalte regiuni, dar noaptea ploua local si in nord, in centru dar si in est precum si la munte. Vor fi conditii de polei iar la munte si noaptea si in estul Transilvaniei asteptam lapovita si ninsoare. In zonele joase ,mai ales din est si sud-est va fi ceata, indeosebi dimineata. Vantul e mai alert pe crestele muntilor, in Banat si in Crisana.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, MARŢI, 20 IANUARIE 2015. În Capitală va fi cald pentru acesat data, cu maxime de 6…7 grade. Cerul e temporar noros si sunt sanse sa ploua slab sau sa cada burnita, potrivit romaniatv.net.

PROGNOZA METEO MIERCURI, 21 IANUARIE 2015. Şi la mijlocul săptămânii vremea ne rasfata tot cu temperaturi mai mari decat mediile multinuale. Norii acopera cerul o buna parte a zilei si lasa ploi slabe pe arii restranse in vest si in nord-vest. In celelalte regiuni, dar mai cu seama in sud si in est ceata va fi prezenta local, poate persista in unele zone si reduce drastic vizibilitatea. Izolat pot fi burnite, ploi slabe sau fulguieli, iar la munte asteptam precipitatii mixte. Pe arii foarte restranse se poate forma polei iar vantul e mai turbulent in sudul Banatului si pe crestele montane. Maximele pleaca de la 1 grad in Moldova si ajung pana la 13 grade in dealurile de vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI, 21 IANUARIE 2015. Cald si in Capitala pentru data din calendar, chiar maximele se opresc la valori in jur de 6 grade. Cerul e mai mult noros, va fi ceata, posibil persistenta si asociata cu burnita sau ploaie slaba.

Cookies