VREMEA

VREMEA BUCUREŞTI. Se încălzeşte, în următoarele zile. PROGNOZA METEO 2-4 NOIEMBRIE 2015

VREMEA BUCUREŞTI LUNI, 2 NOIEMBRIE 2015 va fi frumoasă în prima zi a săptămânii. Va fi rece dimineaţa şi noaptea, în schimb valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, apropiindu-se de normalul termic al perioadei. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA BUCUREŞTI MARŢI, 3 NOIEMBRIE 2015 va fi răcoroasă dimineaţa, dar valorile termice diurne vor caracteriza o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult senin, dar mai ales spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea de apariţie a norilor joşi sau a ceţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, anunţă romaniatv.net. .

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, 4 NOIEMBRIE 2015 se va menţine plăcută. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit în această perioadă a anului, cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 16 grade şi o minimă de 1…3 grade. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button