VREMEA BUCUREŞTI.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 20-22 ianuarie.Temperaturi de până la 12 grade Celsius

de:
20 ian. 2015
0 Afișari
VREMEA BUCUREŞTI.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 20-22 ianuarie.Temperaturi de până la 12 grade Celsius

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 IANUARIE 2015. MARȚI, 20 IANUARIE, vremea rămâne caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în vestul teritoriului şi în zona montană şi submontană, unde amiaza vine cu temperaturi de 12 grade, plecând de la 0 grade în Moldova şi estul Transilvaniei. În zonele joase de relief din regiunile extracarpatice meteorologii anunţă vreme mohorâtă, cu ceaţă şi trecător ploi slabe sau va burniţa. În restul teritoriului se mai arată din când în când şi soarele printre norii ce lasă pe alocuri ploi slabe, în timp ce în zona montană înaltă vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Este posibil în aceste condiţii să se formeze polei, iar vântul este mai agitat tot pe la munte, potrivit romaniatv.net.

VREMEA BUCUREȘTI, MARȚI, 20 IANUARIE. Marţi, norii nu ocolesc Capitala şi trecător este posibil să plouă slab sau să cadă burniţa, astfel că temperatura nu trece de 3…4 grade, pe tot parcursul zilei. Meteorologii nu exclud nici posibilitatea ca ceaţa să completeze tabloul meteo.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. MIERCURI, 21 IANUARIE. Şi miercuri rămâne cald în cea mai mare parte a ţării, iar cele mai ridicate temperaturi maxime, de aproximativ 12 grade, tot în Dealurile de Vest se vor înregistra, în timp ce în Moldova, vor fi localităţi în care abia un grad peste limita îngheţului vor strânge termometrele pe tot parcursul zilei. Iar asta pentru că în zonele joase din sudul şi din estul teritoriului vremea rămâne în general închisă şi local va fi ceaţă, ploaie slabă sau burniţă. În restul teritoriului, norii împart cerul cu soarele şi plouă puţin, iar ceaţă poate să apară izolat. La munte, la altitudini mari, trecător vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În aceste condiţii pericolul apariţiei poleiului, mai ales în orele dimineţii se menţine, iar vântul începe să prindă putere în sudul Banatului, dar şi pe crestele montane.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA MIERCURI, 21 IANUARIE. Mijlocul săptămânii vine cu vreme în general închisă, unde trecător va ploua slab sau va burniţa si nu este exclus să fie şi câteva ore cu ceaţă. Vântul nu se simte, iar spre orele amiezii termometrele vor arăta cam 4…5 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. JOI, 22 IANUARIE 2015. Ziua de joi nu aduce nicio modificare în ceea ce priveşte aspectul termic, adică rămâne destul de cald, cu valori la amiază de la 2 grade în Moldova până la 13 grade în Banat, Crişana şi pe litoral. Norii acoperă temporar cerul şi ploile se înmulţesc faţă de zilele trecute, acestea urmând a fi prezente local în vest, nord-vest, dar şi în sud-est, în timp ce în zonele joase din sud şi est norii josi domină cerul şi local va fi ceaţă, asociată cu burniţă sau ploaie slabă. Pe crestele montane, doar trecător, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare, iar vântul nu prea pune probleme.

VREMEA BUCUREȘTI. METEO JOI, 22 IANUARIE. Ziua joi vine cu o vreme cu iz de primăvară, cel puţin dacă privim la termometre, pentru ca acestea vor strânge 8…9 grade peste zi. Este posibil să se zărească puţin şi soarele printre norii ce domină cerul şi care lasă trecător ploi slabe.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 IANUARIE 2015. Dacă vineri vremea rămâne ceva mai cald decât ar fi normal pentru data din calendar, de sâmbătă temperaturile încep să scadă, astfel că la începutul săptămânii viitoare sunt aşteptate maxime termice cuprinse în general între -4 şi 4 grade. Totodată, se înmulţesc şi precipitaţiile, care vor ajunge să fie prezente în toate regiunile. Vorbim despre ploi, dar odată cu răcirea vremii, lapoviţele şi ninsorile nu vor fi prezente numai la munte.

Cookies