VREMEA

VREMEA BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 7-9 MARTIE 2015. După weekend vremea se încălzește

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 7-9 MARTIE 2015. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. În sudul şi în sud-estul ţării, sâmbătă, vremea ramane rece şi în general închisă. Îndeosebi în prima parte a zilei, în Oltenia şi Muntenia, în special în partea sudică a acestor regiuni, continua sa ninga si pe alocuri sa mai cada si lapovita, iar în Dobrogea local vor fi mai ales ploi şi lapoviţă. Vântul va continua să prezinte intensificări în regiunile sudice, dar cu precădere în sud-est, unde rafalele vor depăşi 50…55 km/h. În restul zonelor temperaturile sunt normale pentru data din calendar, se arata soarele, iar fulguieli izolate vor fi posibile în Moldova şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în sudul extrem al Olteniei şi în sud-estul Transilvaniei şi 9…10 grade în Banat şi în Crişana, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 7 MARTIE 2015. Sâmbătă va fi o vreme rece şi în general închisă. Ninge, îndeosebi în prima parte a zilei cand nu este exclus sa mai apara si o lapovita. Vântul continua să prezinte intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 45…50 km/h, în special dimineaţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 7-9 MARTIE 2015. DUMINICĂ, 8 MARTIE, ajungem sa vorbim despre valori termice apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a ţării. Este soare si numai prin sudul extrem şi în partea de sud-vest mai raman niste nori ce vor lasa pe arii restrânse precipitaţii slabe, mixte. Vântul se mai agita prin Dobrogea şi la munte, iar maximele termice vor pleca de la 2 grade în sudul extrem al Olteniei si se opresc la 11 grade in Crisana.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 8 MARTIE 2015. Duminica, valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice datei, astfel că maxima va fi de 7…8 grade. Cerul va avea înnorări şi trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales ploaie. Vântul va sufla moderat.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 7-9 MARTIE 2015. LUNI, 9 MARTIE: Încălzirea vremii va continua si la inceputul saptamanii viitoare, astfel că se vor înregistra maxime cuprinse între 5 şi 13 grade. Va fi o zi insorita cu putini nori din cand in cand în partea de sud a teritoriului, unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales ploi. Vântul are unele rabufniri nervoase în Dobrogea.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LUNI, 9 MARTIE 2015. Incepem saptamana viitoare cu temperaturi normale, iar pana la orele pranzului termometrele strang cam 7…9 grade, in conditiile in care norii domina cerul din cand in cand si vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, trecătoare, mai ales ploaie, iar vantul se domoleste

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: De marţi, valorile termice vor continua să crească în aproape toată ţara. În sud şi în sud-est mai ploua la nivel local pe parcursul zilei de marti, iar noaptea pot apărea şi precipitaţii mixte, pentru ca mai apoi, spre mijlocul saptamanii, temporar ploile sa isi faca aparitia in cea mai mare parte a tarii, in timp ce in zona montană vor fi lapoviţe sau ninsori. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button