VREMEA

VREMEA BUCUREȘTI, PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 17-19 FEBRUARIE 2015. Vremea RECE și fulguieli

VREMEA BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 17-19 FEBRUARIE 2015. MARȚI, 17 FEBRUARIE, vom avea partea de o vreme frumoasă, dar rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa în centru, nord, nord-est şi izolat în rest. Cerul va fi mai mult senin şi numai prin Oltenia şi estul Dobrogei se mai arată câţiva nori, în special în prima parte a zilei, unde izolat va mai fulgui. Vântul va avea intensificări la munte şi local în sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea, iar la începutul intervalului şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni şi 5 grade în Dealurile de Vest, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, MARȚI, 17 FEBRUARIE 2015. Soarele se arată marţi, dar este soare cu dinţi, mai ales că temperatura nu trece de 0 grade şi mai bate şi vântul, cea ce înseamnă că părea că este mai rece.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 17-19 FEBRUARIE 2015. VREMEA MIERCURI, 18 FEBRUARIE. Rămâne rece şi miercuri în cea mai mare parte a ţării, cu ger dimineaţa în unele zone. Se arată soarele încă de dimineaţă, mai puţin în sud-est, unde în prima parte a zilei norii acoperă parţial cerul şi izolat va fulgui. Vântul continua să-şi facă apariţia pe crestele montane şi în Dobrogea, în timp ce amiaza aduce -4…-3 grade, izolat, în est şi în depresiuni şi cel mult 5 grade în vest.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, MIERCURI, 18 FEBRUARIE. Deşi pe cer nu se arată nici un nor în această zi, vremea rămâne rece, cu temperaturi de numai 0…1 grad peste zi, în condiţiile în care vântul va sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 17-19 FEBRUARIE 2015. JOI, 19 FEBRUARIE, se încălzeşte, îndeosebi în regiunile extracarpatice, aşa că la nivelul întregii ţări ajungem să vorbim despre un regim termic normal pentru data din calendar. Soarele lasă locul norilor în jumătatea de est a ţării, unde în special în partea a doua a zilei şi peste noapte trecător căd precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare. Izolat, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiuni şi 8 grade în Oltenia.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, JOI, 19 FEBRUARIE 2015. Temperaturile mai cresc joi, iar maxima anunţată este de 5-6 grade. Mare parte din zi este însorit şi abia spre seară încep să se înmulţească norii. Vântul suflă cel mult moderat.

PROGNOZA METEO. Sfârşitul săptămânii vine cu vreme caldă decât în mod normal la această dată, treptat în toate regiunile. Vor fi maxime cuprinse între 1 şi 10 grade. Pe arii restrânse sunt aşteptate precipitaţii, în prima parte a zilei de vineri în regiunile estice şi sudice, unde vor fi ploi, lapoviţe şi ninsori, apoi vor fi mai ales ploi cu precădere în vest şi sud-est.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button