VREMEA

VREMEA 15 ZILE.Vreme frumoasă în Bucureşti,la mare şi la munte.PROGNOZA METEO 25 AUGUST-7 SEPTEMBRIE

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI, VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA, VREMEA 15 ZILE BRAŞOV, VREMEA 15 ZILE LA MARE, VREMEA 15 ZILE LA MUNTE – PROGNOZA METEO 25 AUGUST-7 SEPTEMBRIEConform prognozei emisă luni de ANM, în intervalul 25 AUGUST-7 SEPTEMBRIE, vremea va fi în general frumoasă, în Bucureşti, la munte şi la mare. Doar în jurul datei de 2 septembrie ar putea apărea ploi.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normele climatologice ale perioadei. Vor exista uşoare variaţii ale temperaturii aerului în special în prima săptămână, când media maximelor va avea valori de la 26…28 de grade, până la aproximativ 31 de grade care se vor înregistra în jurul datei de 27 august.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. În a doua săptămână, media valorilor diurne va fi de 27…28 de grade, iar spre sfârşitul intervalului se anticipează o scădere uşoară a temperaturii aerului până spre 25 de grade. Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii pe parcursul intervalului, dar media valorilor nocturne se va situa, în general, în jurul a 15 grade.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi uşor mai ridicată în jurul datei de 28 august şi după data de 2 septembrie, iar în rest se va menţine scăzută.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI, VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA, VREMEA 15 ZILE BRAŞOV, VREMEA 15 ZILE LA MARE, VREMEA 15 ZILE LA MUNTE – PROGNOZA METEO 25 AUGUST-7 SEPTEMBRIE

VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA. Variaţiile termice vor fi nesemnificative în special în a doua jumătate a intervalului, iar valorile se vor menţine apropiate de cele normale ale perioadei. În prima săptămână, media maximelor va avea valori de la 25…26 de grade, până la aproximativ 28 de grade care se vor înregistra în jurul datei de 27 august.

VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA. În a doua săptămână, vor fi variaţii uşoare, astfel că media temperaturilor diurne va fi în jurul a 27 de grade. La sfârşitul intervalului se anticipează o scădere uşoară a temperaturii aerului până spre 25 de grade. Evoluţia temperaturilor minime va fi asemănătoare cu cea a maximelor, iar media valorilor nocturne se va situa, în general, în jurul a 17 grade.

VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai mare în jurul datei de 2 septembrie, iar în rest se va menţine scăzută.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI, VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA, VREMEA 15 ZILE BRAŞOV, VREMEA 15 ZILE LA MARE, VREMEA 15 ZILE LA MUNTE – PROGNOZA METEO 25 AUGUST-7 SEPTEMBRIE

VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. În primele două zile valorile termice vor marca o creştere uşoară, iar apoi, pe tot parcursul intervalului, variaţiile vor fi nesemnificative, astfel că media maximelor va fi de 16…18 grade. Primele două nopţi ale intervalului se vor menţine mai răcoroase, cu o medie a temperaturilor minime în jurul valorii de 6 grade. În restul intervalului, după o uşoară creştere termică, media valorilor nocturne va fi de 8…10 grade.

VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. Probabilitatea pentru ploi, în general slabe cantitativ, va fi mai mare în zilele de 27 şi 28 august şi după data de 1 septembrie. În restul intervalului, condiţiile de ploaie se menţin reduse.

VREMEA 15 ZILE. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI, VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA, VREMEA 15 ZILE BRAŞOV, VREMEA 15 ZILE LA MARE, VREMEA 15 ZILE LA MUNTE – PROGNOZA METEO 25 AUGUST-7 SEPTEMBRIE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button