VREMEA

VREMEA 15 ZILE.Se răceşte vremea,în Capitală,iar la munte va ninge.PROGNOZA METEO de VALENTINE’S DAY

VREMEA 15 ZILE. VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. VREMEA 15 ZILE LA MUNTE. PROGNOZA METEO. 

VREMEA 15 ZILE. Regimul termic din prima săptămână de prognoză se va menţine peste cel mediu specific pentru această perioadă din an. Valorile maxime vor fi în creştere, de la o medie în jur de 6 grade, spre 8, chiar 9…10 grade în ziua de 5 februarie.

VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. În ceea ce priveşte temperatura din timpul nopţilor, în primele zile va scădea, astfel că media minimelor din dimineaţa zilei de 4 februarie va fi de -4…-3 grade, ca apoi să crească în următoarele două zile, la valori uşor pozitive, de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO. Răcirea vremii se va resimţi după data de 8 februarie, iar valorile termice maxime nu vor mai trece la nivel regional de 1…2 grade. Şi nopţile vor deveni tot mai reci în a doua săptămână de prognoză, temperatura urmând să coboare în timpul celor mai reci nopţi până în jurul valorii de -8 grade.

În intervalul 5 – 7 februarie, vor fi precipitaţii moderate cantitativ, mixte. Ulterior, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile precipitaţii slabe, de această dată predominant sub formă de ninsoare.

VREMEA 15 ZILE. VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. VREMEA 15 ZILE LA MUNTE. PROGNOZA METEO. 

VREMEA 15 ZILE. Intervalul va debuta cu o scădere uşoară de temperatură, respectiv medii regionale ale valorilor maxime în jur de -4 grade și ale celor minime de -10…-9 grade, în data de 4 februarie.

VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. Ulterior, în zilele de 5 şi 6 februarie, se va încălzi uşor, astfel încât, pe timpul zilei, temperatura va fi în jur de 0 grade Celsius, iar media temperaturilor nocturne va fi de -4 grade.

VREMEA 15 ZILE LA MUNTE. Va urma o răcire semnificativă, media maximelor urmând a coborî spre -8 grade în 9 şi 10 februarie, iar a celor minime să fie de -13…-14 grade.

PROGNOZA METEO. Spre finalul intervalului este posibilă o creştere de temperatură, spre medii ale valorilor diurne de -4 grade şi de -10 grade în timpul nopţilor.

Ninsori importante cantitativ, dar trecător şi precipitaţii mixte la altitudini mai mici, se vor semnala în intervalul 5 -7 februarie. În restul intervalului, doar pe arii restrânse va mai ninge slab.  

VREMEA 15 ZILE. VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. VREMEA 15 ZILE LA MUNTE. PROGNOZA METEO.  Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button