VREMEA

VREMEA 15 ZILE ANM. Vin ploile în Bucureşti. PROGNOZA METEO 5-18 OCTOMBRIE 2015

VREMEA 15 ZILE ANM. PROGNOZA METEO 5-18 OCTOMBRIE 2015 ÎN BUCUREŞTI. VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. Intervalul va debuta cu o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, atât la valorile maxime, ce vor fi în medie de 21…23 de grade, dar şi la cele minime care se vor situa în jurul unei medii de 12 grade. Începând din 8 octombrie, temperaturile vor scădea semnificativ, astfel că vremea va deveni rece, cu valori medii diurne de 10…14 grade şi nocturne de 5…8 grade. Spre sfârşitul intervalului de referinţă se estimează o încălzire a vremii.

Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în jurul datei de 7 octombrie şi în intervalul 10 – 13 octombrie când pot fi mai însemnate cantitativ.

PROGNOZA METEO pe TREI LUNI: VREMEA de CRĂCIUN, în Bucureşti, VREMEA în OCTOMBRIE şi NOIEMBRIE

PROGNOZA METEO pe TREI LUNI (OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE), VREMEA de CRĂCIUN în BUCUREŞTI: Meteorologii au făcut publică prognoza meteo pentru următoarele 3 LUNI. Luna octombrie se anunţă una ploioasă, dar, de Crăciun, nu sunt anunţate precipitaţii abundente în Capitală.

VREMEA 15 ZILE ANM. PROGNOZA METEO 5-18 OCTOMBRIE 2015. VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. VREMEA LA MUNTE

În primele zile vremea va fi caracterizată de un regim termic peste cel normal în această perioadă din an, cu maxime termice, în medie, de 10…12 grade şi minime de 4…7 grade.

Începând din 8 octombrie vremea se va răci accentuat, astfel că minimele vor deveni negative în toate masivele, iar valorile termice diurne vor fi în medie de 4 la 8 grade. O uşoară încălzire a vremii este estimată pentru sfârşitul intervalului de prognoză.

VREMEA 15 ZILE ANM. PROGNOZA METEO 5-18 OCTOMBRIE 2015. VREMEA 15 ZILE BRAŞOV. VREMEA LA MUNTE. Probabilitatea pentru precipitaţii se menţine relativ ridicată în mare parte a intervalului. La început vor fi ploi, dar după data de 9 octombrie, la altitudini de peste 1500 m, vor fi şi lapoviţe sau ninsori, în general slabe.

VREMEA 15 ZILE ANM. PROGNOZA METEO 5-18 OCTOMBRIE 2015. VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA. VREMEA LA MARE.

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, atât în privinţa valorilor maxime, ce vor oscila în jurul unei medii de 22 de grade, cât şi a minimelor care vor fi de 13…14 grade. Însă, începând din 8 octombrie, temperaturile vor scădea semnificativ, astfel că în perioada 9-14 octombrie vremea va fi rece, cu valori medii diurne de 11…14 grade şi nocturne de 6…10 grade.

Pentru ultimele zile ale intervalului de prognoză este estimată o încălzire a vremii.

VREMEA 15 ZILE ANM. PROGNOZA METEO 5-18 OCTOMBRIE 2015. VREMEA 15 ZILE CONSTANŢA. VREMEA LA MARE. Probabilitatea pentru ploi locale va fi mare în jurul datei de 7 octombrie şi din nou în perioada 12-13 octombrie, în restul intervalului fiind posibil să plouă doar izolat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button