Vreme rea în București: ploi și vânt de azi de la prânz și până miercuri dimineață. Prognoza meteo actualizată

17 apr. 2023
436 afișări
Vreme rea în București: ploi și vânt de azi de la prânz și până miercuri dimineață.  Prognoza meteo actualizată
Vreme rea în București: ploi și vânt de azi de la prânz și până miercuri dimineață. Prognoza meteo actualizată | Foto: Pexels

Dacă aveați planuri de ieșit la plimbare prin București, vremea are alte planuri: vine cu ploi și cu vânt de azi și până miercuri.

Vreme rea în București și în cea mai mare parte a țării

Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo, iar veștile sunt cu precipitații și cu rafale de vânt:

Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării. Se vor acumula cantităţi de apă local de 15…20 l/mp şi izolat de peste 30…40 l/mp, luni (17 aprilie) în Banat, Oltenia, Muntenia, precum şi în zonele montane, iar marţi (18 aprilie) îndeosebi în sud-est. Pe arii restrânse vor fi descărcări electrice şi grindină. Temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h în sud. Notă: Până spre sfârşitul săptămânii temporar va mai ploua, în general moderat cantitativ, în majoritatea zonelor”, conform informării meteorologice transmise de ANM pentru perioada I17 aprilie, ora 12 – 19 aprilie, ora 10.

Prognoza pentru Capitală, valabilă de azi, de la ora 12 și până miercuri, la ora 10

ANM anunță că, în București, cerul va avea înnorări, temporar va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă în medie de 10 până la 20 de litri pe metrul pătrat.

Vântul va sufla în general moderat, trecător cu rafale de până la 40…50 km/h.

În București, în acest interval de timp, temperaturile maxime vor fi de 15-16 grade celsius, iar cele minime vor fi de 7-9 grade.

Și cam așa va fi vremea până în weekend. Meteorlogii subliniază că, până spre sfârșitul săptămânii, temporar va mai ploua, în general moderat cantitativ, în majoritatea zonelor.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies