ȘTIRI

Vreme mult mai caldă decât normalul perioadei, în București. PROGNOZA METEO 19-21 NOIEMBRIE

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

PROGNOZA METEO JOI: Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi în general frumoasă şi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, urmând a se înregistra o maximă de 16…17 grade. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări spre sfârşitul intervalului, scrie romaniatv.net.

VREMEA ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va menţine caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în sud şi parţial în estul şi centrul ţării. Cerul va fi variabil la senin, exceptând regiunile nordice, unde nebulozitatea se va extinde treptat, în special pe parcursul nopţii, dar numai pe arii restrânse va ploua în zona de nord a Carpaţilor Orientali şi în Maramureş şi cu totul izolat în restul masivelor montane.

Vântul va avea intensificări trecătoare în majoritatea regiunilor, în schimb la munte acestea vor fi susţinute, iar pe crestele înalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10…11 grade in estul Transilvaniei şi 21…22 de grade in sudul Banatului ai al Olteniei.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, îndeosebi în sudul ţării. În regiunile vestice, nordice şi centrale, treptat înnorările se vor accentua, iar aria precipitaţiilor va fi în extindere. Astfel, pe parcursul zilei, ploile se vor semnala în Maramureş, local în Carpaţii Orientali şi izolat în Transilvania, Moldova şi Crişana, pentru ca noaptea acestea să fie prezente în toată partea de nord-vest a teritoriului, unde se vor acumula şi cantităţi importante de apă, local în vest şi centru şi numai izolat în nord-est.

Pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali, trecător, în a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopţii, când numai izolat este posibil să plouă slab. Vântul va prezenta intensificări până la tare la munte, dar local şi temporar şi în celelalte zone.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in estul Transilvaniei şi 20 de grade in Lunca Dunarii. 

PROGNOZA METEO SîMBĂTĂ. În vestul, centrul şi nordul ţării vremea se va răci, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse. Local se vor acumula cantităţi importante de apă.

La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala doar pe arii restrânse şi vor fi slabe cantitativ. Vântul va avea intensificări locale, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 18 grade. ( 6…7 grade in nordul Moldovei si 20 de grade in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei).

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button