VREMEA

Vreme mohorâtă şi ploi, în Bucureşti, în primele zile ale lunii februarie. PROGNOZA METEO PE 3 ZILE

PROGNOZA METEO AZI, LUNI, 2 FEBRUARIE 2015. Luni în vestul, centrul şi nordul ţării, norii stau adunaţi şi lasă ninsori slabe, ici-colo şi câte o lapoviţă, însă în restul ţării se iveşte şi soarele printre nori şi numai pe alocuri cad precipitatii slabe, predominant ploi. Ceaţa apare şi ea izolat în zori de zi, iar la amiază termometrele vor indica maxime termice de 1 grad Celsius în Dealurile de Vest şi în depresiunile intramontane şi 9 grade în sudul extrem a ţării.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, LUNI, 2 FEBRUARIE 2015. În Capitală, în dimineaţa zilei de luni încă plouă, iar în noaptea următoare vor fi precipitaţii slabe mixte, fără vânt alert. Dar peste zi îşi fac loc şi câteva raze de soare, destul cât să ridice mercurul în termometre spre aproximativ 7 grade Celsius, la prânz.

PROGNOZA METEO MÂINE, MARŢI, 3 FEBRUARIE 2015. Marţi temperaturile mai scad puţin, însă tot rămân mai mari decât ar trebui la început de februarie, cu maxime la amiază între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei şi 9 grade în Oltenia. În nord-centru şi est aşteptăm din nou precipitaţii, ninsori în Maramureş şi Transilvania, predominant ninsori în Moldova şi precipitaţii mixte în Muntenia şi în Dobrogea. Vor fi şi condiţii de polei, iar la munte şi în sudul ţării vântul se arată mai sprinten. În rest, doar temporar norii acoperă soarele şi precipitatiile apar după căderea nopţii, scrie Româniatv.net.

VREMEA BUCUREŞTI MÂINE, MARŢI, 3 FEBRUARIE 2015. În Capitală, marţi la prânz vor fi 6-7 grade Celsius, cu nori în prima parte a zilei, când trecător vor fi precipitaţii slabe mixte, dar apoi apare şi soarele preţ de câteva ore, iar vântul nu se agită prea tare.

PROGNOZA METEO MIERCURI, 4 FEBRUARIE 2015. Miercuri, în zori în zonele joase este puţină ceaţă, însă norii se adună tot mai mulţi începând dinspre sud-vest şi temporar cad precipitaţii slabe în mare parte din ţară. Vor fi ninsori la munte, vor fi şi lapoviţe în centru, în nord şi pe alocuri în vest, iar în rest predomină ploile. Izolat se va produce polei, şi vântul se arată şi el mai alert în sud, în sud-vest, şi pe crestele înalte de munte. În aceste condiţii, la amiază vor fi temperaturi de la 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei până la 9 grade în Muntenia şi Dobrogea.

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, 4 FEBRUARIE 2015. Şi în Bucureşti ziua de miercuri va fi ceva mai caldă decât ar fi normal în prima decadă din februrie. La amiază se ating 7-8 grade, în loc de 3 grade, cât ar fi normal. Dimineaţa e posibilă să fie puţină ceaţă, iar apoi cerul se acoperă treptat de nori şi către seară plouă slab.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button