VREMEA

Vreme mai caldă decât normalul perioadei și ploi. PROGNOZA METEO pentru începutul de săptămână

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

Duminică, în Bucuresti vremea va fi închisă, iar valorile termice vor fi în scădere faţă de cele din ziua precedentă. Temporar va ploua, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Luni, în Capitală, mai apare si soarele printre nori, insa acestia predomina si trecator scutura ploi slabe. Dar vantul nu creaza probleme si maxima zilei atinge 7-8 grade, cu 5 mai mult decat ar fi normal la inceput de februarie.

VREMEA ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO. Duminica va fi vreme mohorata, iar temperaturile continua sa scada, mai ales în sudul şi în estul ţării. Astfel, maximele vor fi cuprinse între un grad în estul Transilvaniei şi 10 grade în sudul Dobrogei. Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, predominant sub formă de ploaie în sud şi mixte în rest, iar la munte va mai ninge. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de polei, iar vantul inca va mai avea intensificări în Dobrogea, Muntenia, Moldova şi pe crestele montane. 

PROGNOZA METEO. Luni va fi cer acoperit de nori si inca asteptam precipitaţii, în general slabe cantitativ, ploi în sud-estul ţării, ninsori local la munte şi în nord-vest şi precipitaţii mixte, izolat, în restul teritoriului. Vor fi condiţii de polei, iar vantul sufla mai alert in zona montană şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale la început de februarie, vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade.

Sursa: romaniatv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button