Vreme mai caldă decât cea normală pentru această perioadă, în Capitală. PROGNOZA METEO 25-27 AUGUST

de:
25 aug. 2015
1 Afișari
Vreme mai caldă decât cea normală pentru această perioadă, în Capitală. PROGNOZA METEO 25-27 AUGUST

VREMEA ÎN BUCUREŞTI AZI, MARŢI, 25 AUGUST 2015. În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin şi va continua să se încălzească, devenind uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, cu 30-31 grade Celsius in termometre la umbra.

PROGNOZA METEO AZI, MARŢI, 25 AUGUST 2015. Vremea se menţine frumoasă, iar pentru ca temperaturile continua sa creasca, va fi deja cald pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării. Asteptam maxime cuprinse intre 25 de grade in nordul litoralului si 32 grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in primele ore ale zilei si ceva innorari vor fi după-amiaza şi noaptea în nord-vest, nord şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul sufla ceva mai alert în Banat şi pe crestele montane înalte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, MIERCURI, 26 AUGUST 2015. În Bucureşti, vremea se va menţine frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, cu cerul mai mult senin, vant slab si maxime de 30-31 grade.

PROGNOZA METEO MÂINE, MIERCURI, 26 AUGUST 2015. În cea mai mare parte a ţări, vremea va fi frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, adica maximele se vor situa in tre 25 grade in Bucovina si in nordul litoralului si 32 grade in Lunca Dunarii , poate si in sudul Moldovei. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza şi seara, în zonele montane şi în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, anunţă romaniatv.net

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI, 27 AUGUST 2015. Vremea va fi frumoasă şi călduroasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab, în Capitală. Temperatura maximă va fi de 31-32 de grade C.

PROGNOZA METEO JOI, 27 AUGUST 2015. Vremea va fi predominant frumoasă şi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin, cu unele înnorări doar în zonele montane unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul vnu trece de moderat iar temperaturile maxime se vor încadra între 27 grade pe litoral şi 33 de grade in Banat si in Lunca Dunarii.

Cookies