VREMEA

Vreme frumoasă și destul de caldă, la București. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, la BUCUREȘTI ȘI ÎN ȚARĂ: MIERCURI – În Capitală, dimineata 1 grad. Marţi, vremea va fi predominant frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

La munte, vremea va fi frumoasă şi uşor mai caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţă.

Joi, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în zonele de deal şi munte, unde cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului, local se va semnala ceaţă, în special dimineaţa, iar izolat vor fi condiţii de burniţă. Maximele vor fi cuprinse între 10 grade la Arad şi Timisoara şi 18 grade în nordul Olteniei şi Munteniei.

În Capitală vor fi 0-2 grade la prima ora a zilei şi in jur de 16 la amiaza.

Vineri, în zonele de deal şi de munte, vremea se va menţine predominant frumoasă cu cerul mai mult senin. În restul ţării temporar se va semnala ceaţă şi izolat ploi slabe si burniţă mai ales în regiunile vestice si cel mai probabil dimineaţa. Temperaturile maxime, în scăderea faţă de joi, vor fi cuprinse între 6-7 grade în Câmpia de Vest şi 15 grade la Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Pitesti, Tirgoviste.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros şi, mai ales dimineaţa se va semnala ceaţă, posibil asociată cu burniţă. Vântul va sufla în general slab. 1-3 grade dimineaţa şi o maximă mai mică decit joi, 11-12 grade.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button