VREMEA

Vreme frumoasă, în Capitală, vineri şi sâmbătă. Duminică se răceşte. PROGNOZA 13 – 15 NOIEMBRIE 2015

VREMEA IN BUCUREŞTI AZI, VINERI, 13 NOIEMBRIE 2015. Valorile termice vor scădea uşor faţă de intervalul anterior, dar vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Dimineaţa vor fi nori josi sau ceaţă, dar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade Celsius.

PROGNOZA METEO AZI VINERI, 13 NOIEMBRIE 2015. Valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, dar se vor menţine peste mediile climatologice, cu precădere în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, dar în Câmpia de Vest, iar la dimineata pe arii restrânse şi în restul teritoriului vor fi nori de nivel jos sau ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Moldova şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in estul Transilvaniei şi 22 de grade in sud.

VREMEA IN BUCUREŞTI MÂINE, SÂMBĂTĂ, 14 NOIEMBRIE 2015. Cerul va fi variabil, cu înnorări dimineaţa, cand vor fi si conditii de ceata. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade C.

PROGNOZA METEO MÂINE, SAMBATA, 14 NOIEMBRIE 2015. Cerul va fi temporar noros şi va ploua în Maramureş, local în Moldova, Transilvania şi izolat în Banat şi în Crişana. Vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în zona Carpaţilor Orientali, dar abia spre seara. Vântul va prezenta intensificări trecător şi pe arii restrânse în majoritatea zonelor, iar la altitudini mari va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in Maramures şi 20 de grade in Oltenia, Muntenia si Baragan. În zonele joase, pe arii restrânse, dimineaţa, se va semnala ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE 2015. Vremea se va răci, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Temperatura maximă va fi în jur de 13 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în partea a doua a intervalului, când probabilitatea de ploaie slabă va fi în creştere. Vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA, 15 NOIEMBRIE 2015. Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Astfel, maximele termice vor pleca de la 5 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 15 grade in Lunca Dunarii. Norii se extind în vestul, centrul şi nordul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, iar în zonele montane se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil si abia noaptea se innoreaza si ploua izolat. Vântul va prezenta intensificări trecător şi izolat, iar pe crestele montane va continua să sufle tare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button