Vreme frumoasă, în Bucureşti,la munte şi la mare,la începutul săptămânii.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
08 sept. 2014
0 Afișari
Vreme frumoasă, în Bucureşti,la munte şi la mare,la începutul săptămânii.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, AZI, LUNI, 8 SEPTEMBRIE. Săptămâna începe cu vreme frumoasă şi caldă în Bucureşti. De la cele 15…16 grade din zori până la amiază adunăm în termometre 29…30 de grade, scrie Realitatea.net.

VREMEA LA MUNTE, AZI, LUNI, 8 SEPTEMBRIE. La munte vremea va fi în general frumoasă, dar după-amiaza şi noaptea, local, în Carpaţii Occidentali şi Meridionali şi pe arii mai restrânse în restul zonei montane va ploua. În aceste condiţii, la amiaza vor fi: 21 de grade la Predeal, 20 la Stâna de Vale, 19 la Păltiniş, 18 la Sinaia, 17 la Semenic şi 12 sus pe Ceahlău.

VREMEA CONSTANŢA, AZI, LUNI, 8 SEPTEMBRIE. La mare vremea va fi în general frumoasă şi relativ caldă. La prânz vor fi 28 de grade la Gura Portiţei şi Năvodari, şi 27 în Costineşti, Neptun şi Vama Veche. Apa mării este relativ caldă, 23 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MÂINE, MARŢI, 9 SEPTEMBRIE. În Bucureşti va fi cald şi marți. Soarele îşi face loc printre nori, iar vântul va sufla în general slab. Începem ziua cu 15…16 grade , iar la amiază vor fi în jur de 30 de grade.

VREMEA LA MUNTE, MÂINE, MARŢI, 9 SEPTEMBRIE. Vremea se va menţine în general frumoasă şi marți, iar maximele vor fi curprinse între 24 de grade la Miercurea Ciuc şi 31 de grade la Călăraşi. Norii apar după-amiaza în zonele montane, când pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul nu va trece de moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MIERCURI, 10 SEPTEMBRIE. Mai cald decât ar fi normal şi soare din plin şi miercuri în Bucureşti. Dimineaţa vor vor fi tot 15…16 grade, iar la amiază ne aşteptăm, din nou, la 30 de grade.

VREMEA LA MUNTE, MIERCURI, 10 SEPTEMBRIE. Vremea frumoasă şi caldă continuă şi miercuri, dar în regiunile vestice şi la munte vor mai cădea câţiva stropi de ploaie. Temperaturile maxime, mai ridicate decât normele în special în sud-est, trec de 25 de grade în toată ţara şi ajung la 31 de grade la Galaţi şi Călăraşi.

Cookies