VREMEA

Vreme frumoasă, dar răcoroasă, în Capitală, în următoarele zile

În Capitală, luni, temperatura este cea potrivită pentru început de septembrie, aproximaitv 28 de grade vor fi în termometre la amiază, căci ziua se anunţă însorită şi doar câţiva nori strict de decor rătăcesc din când în când pe cer, iar vântul nu se înteţeşte, scrie rtv.net.

În Bucureşti, marţi, cele 25….26 de grade adunate în termometre până la amiază sunt destul de aproape de temperatura normală a începutul de septembrie, soarele ajută şi el căci este prezent pe bolta cerească mare parte din zi şi abia noaptea se adună nori, din care însă este puţin probabil să cadă vreun strop de ploaie. Doar vântul care dă semne de agitaţie peste zi rămâne fenomenul meteorologic de interes pentru ziua de marţi.

În Bucureşti, miercuri dimineaţă, va fi mai răcoare şi soarele se va ascunde după norii ce treneaza încă în prima parte a zilei, şi abia la prânz, când soarele devine mai îndrăzneţ, temperatura atinge aproximativ 25 de grade Celsius, va fi ceva mai cald, deci mai ales ca aici vântul nu suflă prea alert în zona Capitalei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button