VREMEA

Vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate, la Bucureşti. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Duminică, 18 mai 2014, vremea se mai încălzeşte în Capitală, soarele domină cerul şi scăpăm de ploi. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade Celsius, scrie Româniatv.net.

Luni, 19 mai 2014, vremea va continua să se încălzească uşor şi în Capitală, astfel că maxima termică va fi de 25…26 de grade Celsius. Se anunţă o zi însorită, cu vânt destul de liniştit.

Marţi, 20 mai 2014, bucureştenii se vor bucura şi marţi de razele generoase ale soarelui ce ridică mercurul în termometre spre 27 de grade C. Vântul va fi domol şi nu se întrevăd şanse de ploaie.

A doua jumătate a săptămânii viitoare vine cu vreme caldă, mai caldă decât ar fi normal în ultima decadă a lunii mai, dar fenomenele de instabilitatea atmosferică vor continua să-şi facă apariţia, mai ales după amiază şi seara. Vorbim despre ploi, cu tunete, fulgere şi rafale de vânt, miercuri local în jumătatea de est a ţării în zonele montane şi pe arii ceva mai restrânse în rest, apoi şi în celelalte zone. Nu este exclus să cadă şi grindină, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button