Vreme foarte răcoroasă, la sfârșitul lui septembrie, în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
28 sept. 2013
0 Afișari
Vreme foarte răcoroasă, la sfârșitul lui septembrie, în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Sâmbătă, 28 septembrie, aerul polar care a ajuns deasupra ţării face ca vremea să fie răcoroasă, chiar rece pentru ultimele zile ale lunii septembrie, scrie româniatv.net. În această zi și în Capitală vremea se anunță răcoroasă pentru această dată. Se înnorează temporar, dar încă nu plouă. Vântul suflă cel mult moderat, iar până după-amiază în termometre vor fi în jur de 19 grade Celsius.

Săptămâna se încheie cu vreme mai rece decât în mod obişnuit pentru finalul lunii septembrie și în București. Norii acoperă cerul mai toată ziua şi temporar plouă seara, dar şi în noaptea de duminică spre luni. Vântul nu e prea turbulent, iar după-amiază în termometre nu se adună mai mult de 17, 18 grade C.

Ultima zi a lui septembrie vine cu vreme deosebit de rece şi pentru bucureşteni. Cu doar 13 grade în termometre după-amiază, în Capitală va fi mai frig cu aproape 9 grade decât în mod obişnuit. Soarele rămâne toată ziua dincolo de un strat gros de nori din care plouă temporar. Vântul nu face excese în acest interval.

Cookies