VREMEA

VREME deosebit de caldă, la Bucureşti, joi. PROGNOZA METEO 12-13 noiembrie 2015

VREMEA JOI, 12 NOIEMBRIE 2015. Cerul va fi variabil la senin cu înnorări, mai ales în cursul zilei, în regiunile nordice şi centrale, unde numai izolat, cu precădere la munte, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar spre sfârşitul intervalului şi în Moldova şi pe litoral. Pe arii restrânse în zonele joase, îndeosebi noaptea, se va semnala ceaţă.

VREMEA LA BUCUREŞTI, JOI, 12 NOIEMBRIE 2015. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

VREMEA, VINERI, 13 NOIEMBRIE 2015 Valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, însă acestea vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie, cu precădere în regiunile sudice, informează Mediafax. Cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi mai ales noaptea, în zonele joase de relief local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă în extremitatea de vest a teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar trecător şi în Moldova şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button