Vreme de vară în acest weekend. PROGNOZA METEO

de:
17 sept. 2015
0 Afișari
Vreme de vară în acest weekend. PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO. Vremea este frumoasă şi caldă joi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO Vineri, vremea va deveni deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii de 30…31 de grade. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab.

PROGNOZA METEO Sâmbătă, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în această perioadă din an, astfel încât temperatura maximă va fi de 29…30 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO. Vineri, valorile termice vor continua să crească uşor, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă la amiază în aproape toate regiunile, cu temperaturi maxime de la 23…25 de grade pe litoral până la 36…37 de grade, izolat, în Câmpia şi Dealurile de Vest, unde la amiază se instalează canicula pentru scurt timp şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, dar dimineaţa pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în Dobrogea, posibil, şi nori de nivel jos. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată în vest, în nord-vest şi în centru, unde se vor înregistra temperaturi maxime situate între 30 şi 35 de grade. Şi în restul teritoriului, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, iar maximele termice se vor încadra între 23 şi 32 de grade, evident cel mai răcoare va fi tot pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Izolat, dimineata, cu precădere în sud-est, se va semnala ceaţă sau vor fi nori joşi, stratiformi.Vântul va sufla cu uşoare intensificări în estul şi sud-vestul ţării.

PROGNOZA METEO. în ultima zi a săptămânii temperaturii vor scădea uşor scădere faţă de zilele precedente, dar vremea se va menţine caldă pentru această dată, cu precădere în vest şi în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…25 de grade pe litoral şi 30…31 de grade, local, în regiunile intracarpatice. Spre seară şi noaptea vor fi înnorări în regiunile intracarpatice, unde, pe arii relativ restrânse, mai ales în Banat şi zona de munte, vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. În primele zile ale săptămânii următoare valorile termice diurne vor continua să scadă treptat şi se vor apropia de normalul acestei perioade. Temporar va ploua, la început în vestul şi sud-vestul ţării, apoi şi în restul teritoriului.

sursa: romaniatv.net

Cookies