Vreme capricioasă în București. Prognoza metro pentru săptămâna 23 – 27 mai

23 mai 2022
452 Afișari
Vreme capricioasă în București. Prognoza metro pentru săptămâna 23 - 27 mai
Vreme capricioasă în București. Prognoza metro pentru săptămâna 23 - 27 mai

Săptămâna aceasta vom avea parte de vreme capricioasă în București. Administrația Națională de Meteorologie anunță că, deși temperaturile se mențin ridicate, ploile își vor face apariția în perioada 23-27 mai.

Temperaturi ridicate, însoțite de ploi slabe

Vara este la o aruncătură de băț distanță. Odată cu temperaturile ridicate încep să apară și ploile scurte, dar puternice, de sezon. Săptămâna aceasta este indicat ca bucureștenii să aibă cu ei o umbrelă, conform ANM.

Luni

În prima zi din săptămână maxima termică a zilei va atinge valoarea de 26 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros și există posibilitatea de ploi ușoare. Vântul o să bată slab, având o viteză medie de 9 km/h.

Pe parcursul nopții minima termică scade până la 12 grade Celsius. Cerul se va menține noros, cu toate astea vântul se va înteți. Viteză medie va atinge 15 km/h.

O săptămână cu vreme capricioasă în București

Marți

Nu scăpăm de ploaie nici în cea de-a doua zi a săptămânii. Maxima termică a zilei va fi de 26 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros și vor apărea ploi slabe pe parcursul zilei. Vântul va avea o viteză medie de 15 km/h.

Noaptea temperatura scade considerabil, ajungând la 9 grade Celsius. Cerul se înseninează, iar vântul va avea o viteză medie de 11 km/h.

Miercuri

Miercuri se oprește ploaia. Temperatura maximă a zilei va fi de 30 de grade Celsius, iar cerul va fi senin și însorit. Vântul bate slab și moderat, viteză medie a acestuia fiind de 11 km/h.

Pe timpul nopții, temperaturile rămân ridicate. Minima termică a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar cerul va fi senin, în mare parte. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 7 km/h.

Joi

Cea mai caldă zi din această săptămână, va fi și cea mai ploioasă. Joi, maxima termică va ajunge la 32 de grade Celsius în București. Cu toate astea, meteorologii anunță adverse însoțite de descărcări electrice.

Noaptea, temperatura minimă ajunge la 15 grade Celsius, iar cerul va fi senin în mare parte. Vântul va avea o viteză medie de 11 km/h.

Vineri

În ultima zi din această săptămână maxima termică atinge 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul bate slab și moderat, viteza medie va fi de 13km/h.

Pe parcursul nopții, minima termică ajunge la 15 grade Celsius, iar cerul va fi senin. Vântul bate slab, viteza medie va fi de 9km/h.

Cookies