Vreme caldă, până în weekend. Prognoza meteo pe trei zile

de:
18 nov. 2015
0 Afișari
Vreme caldă, până în weekend. Prognoza meteo pe trei zile

Miercuri, vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări, anunță realitatea.net.

La munte vremea va fi caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona Carpaţilor Orientali şi în zona Munţilor Apuseni, unde mai ales dimineata, cu caracter local va ploua, iar pe spaţii mici, izolat se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Pe crestele montane ale Carpaţilor Orienatli, la peste 1800 m altitudine, trecător vor fi posibile şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla tare.

Joi, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime, peste 10 grade în toată ţara, ajung la 20 de grade la Drobeta Turnu Severin. În regiunile nordice izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va avea intensificări trecătoare în majoritatea regiunilor, în schimb la munte acestea vor fi susţinute, iar pe crestele înalte va sufla tare.

În Capitală, dimineaţa, 7-8 grade şi la amiază, 17-18 grade.

Vineri tot o vreme caldă pentru această dată din an, îndeosebi în sudul ţării. Temperaturile maxime, comparabile cu cele de joi, se vor incadra intre între 10 şi 19 grade, cu cele mai mari valori in Lunca Dunării. În regiunile vestice, centrale şi nordice, mai ales seara, local va ploua, iar în zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali, trecător se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări susţinute la munte.

Bucureştenii se bucură în continuare de o vreme frumoasă, cu cer variabil şi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal. 4-6 grade dimineata şi in jur de 17 grade la amiază.

Cookies