VREMEA

Vreme caldă în Bucureşti şi la munte, până în Ajunul Crăciunului. PROGNOZA METEO 22 – 24 DECEMBRIE

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI, AZI, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015: În Capitală, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 12 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO, AZI, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015. Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului îndeosebi în sudul şi în estul ţării, la deal şi la munte. În nord-vest şi centru, cerul va fi mai mult noros, local dimineaţa şi noaptea şi izolat ziua se va semnala ceaţă şi pe spaţii mici în Maramureş va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse, în special în primele ore ale zilei şi spre sfârşitul intervalului, cu precădere în Câmpia de Vest şi în nord-estul Câmpiei Române. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute în zona montană, cu viteze care pe creste vor depăşi 80 km/h, dar temporar şi la cote mai reduse şi în extremitatea de sud şi în cea de nord-est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade in estul Transilvaniei şi 16 grade in dealurile Olteniei si ale Munteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI, MÂINE, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. În Bucureşti vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade C.

PROGNOZA METEO MÂINE, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile nordice, nord-estice, precum şi zona Carpaţilor Orientali, unde vor fi înnorări şi numai izolat, la munte, precipitaţii mixte. Se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, pe arii restrânse în primele ore ale zilei, iar noaptea, local în regiunile intracarpatice şi pe spaţii mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei şi 17 grade in nordul Munteniei. (zona de deal)

VREMEA BUCUREŞTI, AJUNUL CRĂCIUNULUI, JOI, 24 DECEMBRIE 2015. Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiţii de ceaţă în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

PROGNOZA METEO, AJUNUL CRĂCIUNULUI, JOI, 24 DECEMBRIE 2015. Deşi valorile termice diurne vor marca o scădere uşoară îndeosebi în vestul ţării, vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei. În regiunile vestice, nord-vestice şi centrale vor fi înnorări persistente, se va semnala ceaţă şi vor fi burniţe sau ploi slabe, izolat în prima parte a intervalului şi pe arii restrânse în cursul nopţii. În restul zonelor, ziua cerul va fi variabil, iar noaptea local va fi nebulozitate joasă şi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade. (3…4 grade in Transilvania si 15…16 grade in dealurile Munteniei)

VREMEA DE CRĂCIUN. PROGNOZA METEO DE CRĂCIUN, VINERI, 25 DECEMBRIE 2015. În zonele deluroase din sudul şi estul ţării vremea va fi în general frumoasă. În restul teritoriului, vor fi înnorări persistente, pe tot parcursul intervalului în regiunile intracarpatice şi parţial în cele sudice şi estice. Se va semnala ceaţă şi vor fi ploi slabe sau burniţe, local în nord-vest şi izolat în vest, nord şi centru. La munte, pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte, cu precădere în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

VREMEA DE CRĂCIUN 2015. Temperaturile maxime, uşor mai scăzute faţă de ziua precedentă în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 12 grade. (cele mai mici in Transilvania; cele mai mari in Oltenia si Moldova); duminica vor fi maxime intre 5 si 16 grade (… estul Transilvaniei, respectiv dealurile Olteniei si ale Munteniei…)

VREMEA DE CRĂCIUN. Sambata, Duminica si Luni… Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, în cea mai mare parte a ţării. Probabilitatea de precipitaţii va creşte la sfârşitul intervalului, în regiunile nordice. În zonele joase de relief local se va semnala ceaţă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button