Vreme caldă, de vară, azi și toată săptămâna în București. Prognoza ANM ne anunță temperaturi de peste 30 de grade, dar vin și câteva zile cu ploi

03 iun. 2024
679 afișări
Vreme caldă, de vară, azi și toată săptămâna în București. Prognoza ANM ne anunță temperaturi de peste 30 de grade, dar vin și câteva zile cu ploi
Vreme caldă, de vară, azi și toată săptămâna în București. Prognoza ANM ne anunță temperaturi de peste 30 de grade, dar vin și câteva zile cu ploi | Sursă foto: Pexels

Săptămâna aceasta vom avea parte de vreme foarte caldă în București, după cum anunță ANM. Cu toate astea, primele două zile ale săptămânii aduc și ceva ploi care vor fi însoțite de descărcări electrice.

Vreme caldă, de vară, azi și toată săptămâna în București

Vara pare că și-a intrat deja în drepturi, chiar dacă abia a început. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat ca maximele termice din această săptămână vor fi de peste 30 de grade Celsius.

Cu toate că va fi cald, vom avea parte și de ceva averse în Capitală.

Maxima termică de luni va fi de 34 de grade Celsius, iar cerul va fi temporar noros în București. De asemenea, sunt prognozate și averse însoțite de descărcări electrice. În ceea ce privește vântul, acesta o să bată slab, viteza medie a rafalelor fiind de 28 km/h.

Pe timp de noapte, minima scade până la 19 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 32 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:

Prognoza ANM pentru săptămâna 4-7 iunie

Și în restul săptămânii vor fi înregistrate temperaturi ridicate în oraș, maximele fiind cuprinse între 30 și 35 de grade Celsius.

Marți 

  • Maxima va fi de 30 de grade, cerul va fi în mare parte noros și sunt anunțate averse cu descărcări electrice. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 28 km/h.
  • Noaptea, minima scade și ajunge la 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul o să bată slab, viteza medie a rafalelor fiind de 22 de km/h.

Miercuri 

  • La mijlocul săptămânii maxima termică din București va fi de 33 de grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte senin. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de circa 39 km/h.
  • Peste noapte, minima termică ajunge la 18 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul bate slab. Viteza Medie va fi de 28 de km/h.

Joi 

  • Maxima zilei va di de 32 de grade în penultima zi a săptămânii. Cerul va fi însorit, iar vântul bate slab. Viteza medie a rafalelor de vânt este de doar 13 km/h.
  • Peste seară, minima termică va fi de 17 grade Celsius. Cerul va fi senin iar vântul va ave o viteza de 15 circa km/h.

Vineri 

  • Ultima zi din săptămână va fi și ea mai caldă din acest interval. Maxima termică înregistrată în Capitală va fi de 35 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar vântul bate moderat. Viteza medie a rafalelor va fi de 20 de km/h.
  • Noaptea, minima ajunge la 19 grade Celsius, iar cerul se menține senin. Vântul bate slab, viteza medie a rafalelor fiind de 19 km/h.
Cookies