Vrei trusa perfectă pentru manichiură? Află cum o poţi obţine! (P)

28 mart. 2022
77 afișări
Vrei trusa perfectă pentru manichiură? Află cum o poţi obţine! (P)
Vrei trusa perfectă pentru manichiură? Află cum o poţi obţine! Sursa foto: Pxfuel

Pregătirea corectă a instrumentelor este baza oricărui serviciu profesional de îngrijirea a unghiilor. Dacă vei avea gama adecvată de instrumente, poţi face uşor diverse tipuri de manichiură, acrilică sau cu gel.

Pentru unghii impecabile, ai nevoie de instrumentele şi accesoriile perfecte. De aceea, trebuie să alegi o gamă de produse special concepute pentru a putea realiza chiar şi cele mai fine detalii şi a perfecţiona manichiura: pile, foarfece, dispozitive de tăiat cuticule, separatoare de degete şi multe alte accesorii profesionale pe care le poţi lua cu tine oriunde şi care îţi vor completa trusa.

Dacă vrei să afli de ce instrumente ai nevoie, în ce formă şi dimensiune, citeşte acest articol. Aici vei găsi câteva sugestii pentru a personaliza kitul de ustensile de manichiura pentru serviciul în care vrei să te specializezi.

Trusa perfectă pentru unghii naturale

Dacă vrei să poţi oferi servicii eficiente pentru manichiură şi pedichiură pe unghii naturale, ai nevoie de instrumente potrivite. Pentru pedichiură, uneltele potrivite de tăiat unghiile sunt esenţiale. O foarfecă de tăiat unghii cu lamă dreaptă este un instrument de bază excelent pentru a tăia marginile drepte ale unghiilor naturale şi pentru a curăţa unghiile de la picioare.

De asemenea, o foarfecă în formă de semilună poate fi alegerea ideală pentru unghiile dure de la picioare. Vei mai avea nevoie de o pilă pentru picioare cu care să poţi îndepărta pielea moartă, iar pentru cuticule, de un dispozitiv de împingere şi o forfecuţă de cuticule pentru a tăia excesul.

Mai poţi lua în considerare o forfecuţă curbată pentru cuticule care se poate folosi şi pentru a îndepărta delicat pielea moartă de pe unghii. Şi, pentru curăţarea zonei de sub unghii, de o chiuretă şi o spatulă care ar putea fi utile şi pentru a îndepărta cuticulele crescute excesiv pe placa unghiilor sau a depunerilor de sub unghiile mari. O pilă pentru unghiile încarnate cu două feţe este un alt instrument util pentru că îţi permite să faci corecţiile necesare.

Trusa perfectă pentru manichiura cu gel

Obţinerea unui set bun de instrumente pentru manichiura cu gel te va ajuta să obţii cea mai bună aderenţă şi îţi va facilita îndepărtarea produselor. Fiecare manichiură cu gel începe prin a pregăti trusa adecvată!

Vei avea nevoie de un împingător şi un cleşte bun pentru a îndepărta cuticulele de pe suprafaţa unghiei, dar şi de un instrument de tăiere pentru a tăia unghiile naturale. De asemenea, este utilă o chiuretă sau o spatulă pentru curăţarea zonei de sub unghii.

Pentru a aplica cât mai bine produsele, vei avea nevoie de o foarfecă pentru tăierea formelor de gel sau o forfecuţă acrilică pentru a tăia excesul de gel din tipsuri. Cu o pensetă va fi mai uşor să aplici vârfurile pe unghiile deja pregătite, iar o spatulă va fi utilă pentru a amesteca nuanţele de gel.

Trusa perfectă pentru manichiura acrilică

Dacă îţi propui să faci manichiuri acrilice, vei avea nevoie de un set de manichiura adecvat. De aici nu pot lipsi o forfecuţă pentru îndepărtarea cuticulelor şi o spatulă pentru curăţarea zonei de sub unghii. Pentru produsele acrilice ai nevoie de forfecuţe drepte pentru a tăia formele acrilice şi a obţine conturul perfect şi o foarfecă pentru tăierea vârfurilor lungi din plastic. Nu uita şi de un împingător pentru cuticule, pentru linia de zâmbet şi pregătirea unghiilor, o pensetă şi o chiuretă.

Trusa perfectă pentru nail art

Dacă vrei să te ocupi de nail art, instrumentele adecvate te vor ajuta să aplici modele superbe pe unghii. Un împingător cu punct este util pentru detalii fine cu culori de unghii, efecte de marmură, dungi şi alte modele. Pensetele drepte sunt utile pentru aplicarea elementelor de nail art cum ar fi pietrele preţioase. Foarfecele drepte extra fine te vor ajuta să tai uşor benzile sau autocolantele pentru unghii, iar pensetele cu vârf mare sunt utile pentru a aplica diverse elemente decorative.

Trusa completă perfectă pentru orice tip de manichiură

Dacă eşti începătoare sau vrei să ai un set de manichiură de bază pentru majoritatea lucrărilor de îngrijirea a unghiilor, poţi avea în vedere o trusă completă. Astfel vei avea tot ce îţi trebuie pentru a începe să oferi servicii de manichiură. Acesta ar trebui să conţină forfecuţa pentru unghii, forfecuţă pentru cuticule, forfecuță în formă de semilună pentru unghii, împingător de cuticule, chiuretă, pilă pentru picioare şi o pensetă pentru nail art.

Indiferent dacă îţi vei construi trusa piese cumpărate separat sau vei achiziţiona un kit complet, instrumentele de calitate sunt o investiţie inteligentă în afacerea ta. Alege produse durabile care au lame care se pot ascuţi şi arcuri care se pot înlocui când este necesar. Începând cu o trusă de calitate, vei face economii considerabile în timp şi vei avea cliente mulţumite care te vor recomanda cu plăcere.

Cookies