Vrei să vezi Bucureștiul din Arcul de Triumf? Se poate, pentru că se redeschide sâmbătă, 10 iunie

09 iun. 2023
1066 Afișari
Vrei să vezi Bucureștiul din Arcul de Triumf? Se poate, pentru că se redeschide sâmbătă, 10 iunie
Vrei să vezi Bucureștiul din Arcul de Triumf? Se poate, pentru că se redeschide sâmbătă, 10 iunie. Sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Arcul de Triumf va putea fi vizitat în fiecare weekend începând de mâine, 10 iunie 2023, a anunțat Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Acesta este un monument emblematic al României și al Bucureștiului.

Arcul de Triumf va putea fi vizitat începând de sâmbătă, 10 iunie

Arcul de Triumf va putea fi vizitat în fiecare weekend, începând de mâine, până pe data de 29 octombrie 2023. Vizitatorii vor putea urca pentru a admira priveliștea și arhitectura între orele 14:00 și 21:00, a fost anunțul făcut de Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Vă așteptăm, începând cu 10 iunie 2023 până pe 29 octombrie 2023, între orele 14:00 și 21:00 pentru a explora și a trăi experiența unică pe care o oferă Arcul de Triumf.

Acesta a mai transmis că acest monument este încărcat de semnificație și emoție:

Arcul de Triumf este o mărturie a trecutului glorios și a curajului poporului nostru. Este un loc încărcat de semnificație și emoție, care oferă o perspectivă inedită asupra orașului.

S-a redeschis Grădina cu Filme – Cinema & More

Pe data de 8 iunie, s-a redeschis Grădina cu Filme – Cinema & More, o locație culturală estivală din centrul Bucureștiul apreciată de locuitori. Aceasta va rămâne deschisă până în luna septembrie. Aceasta se află în Piața Alexandru Lahovari nr. 7, a transmis Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Evenimentul se va desfășura în zilele de joi și până duminică, în fiecare săptămână, până pe 17 septembrie. Proiecții de filme românești și internaționale, concerte acustice, spectacole și sesiuni Q&A cu personalități din industria cinematografică din România se numără printre activități. Proiectul este organizat de Primăria Municipiului București prin CREART.

Grădina cu Filme este un proiect care a început în anul 2014, iar anul acesta ajunge la ediția a X-a.

Este un spațiu de promovare a producțiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc, program care a devenit deja o tradiție pentru publicul cinefil din București, precum și prin serile dedicate filmelor internaționale și europene.

AICI pot fi consultate mai multe informații.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies