ARHIVA B365

Vrei să locuiești în centru? Găsești și apartamente cu 3 camere la sub 60.000 de euro

O analiză realizată de Imobiliare.ro asupra apartamentelor scoase la vânzare pe portal relevă faptul că o serie de apartamente vechi, construite chiar prin anii 1940, sunt scoase la vânzare la prețuri semnificativ mai mici comparativ cu locuințele mai noi, ridicate după cutremurul din 1977 sau după Revoluție.

În zona Universitate, o garsonieră de 32 de metri pătrați poate fi achiziționată cu 25.000 de euro. Aceasta este situată la etajul trei din trei al unui bloc construit în 1940, dar fără risc seismic, se precizează în anunțul de vânzare. Locuința a fost renovată de curând, dispune de centrală proprie, iar bucătăria este complet mobilată și utilată.

În zona Unirii-Bulevardul Națiunilor Unite, un apartament bicameral cu o suprafață de 50 de metri pătrați este scos la vânzare pentru 39.000 de euro. Locuința este situată la etajul șapte din opt al unui bloc construit în 1960 și dispune de boxă la subsol.

În zona Grădina Icoanei, un apartament cu trei camere de 78 de metri pătrați are un preț cerut de 53.500 de euro. Imobilul este amplasat la etajul trei din șase al unui bloc construit în anul 1940 și este renovat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button