BAZAR

Vrei sa inchiriezi un automobil?

Perioadele de vara si iarna sunt cele mai aglomerate pentru fiecare. Vara toti ne luam concediu si vrem sa fugim din orasele aglomerate, iar iarna dorim sa ramanem langa familie. In ambele cazuri, mai ales cand vii din afara tarii si vii in concediu acasa, ai nevoie de un automobil care sa te transfere de la aeroport catre casa ta, hotel, pensiune si asa mai departe.

Vii in tara si ai nevoie de transfer de la aeroport ? Inchiriaza un automobil, este cea mai moderna, sigura, fiabila si confortabila varianta pe care o poti alege. Costurile sunt foarte mici avand in vedere competitia dintre companii, dar trebuie sa aveti grija atunci cand doriti sa inchiriati un automobil, la urmatoarele aspecte importante:

1. Anii de experienta ai companiei pe piata inchirierilor auto;
2. Recenziile primite pe Google+ din partea fostilor si actualilor clienti;
3. Recenziile primite pe site-ul personal;
4. Preturile (ceea ce e prea ieftin, e prea bine ca sa fie adevarat, in sensul ca nu o sa gasiti masina de inchiriat cu 7 euro)
5. Modul de conversatie al consultantului companiei respective.

Toate aceste aspecte de mai sus sunt importante atunci cand doriti sa inchiriati un automobil. Va propunem urmatorul excercitiu si anume, sa zicem ca veniti din Marea Britanie, aterizati la Bucuresti si doriti sa fiti preluat de la aeroport. Intrati pe Google si tastati cuvintele cheie: inchirieri auto bucuresti sau inchirieri auto aeroport bucuresti, iar apoi studiati site-urile care vi se afiseaza si ofertele companiilor respective. Foarte important, dupa ce ati ales compania de inchirieri auto, verificati pe site-ul lor ca toate detaliile despre taxe, plati, masini, optiuni oferite, gratuitati, sa fie cat mai vizibile posibil, in acest mod va asigurati ca ati inchiriat de la o companie serioasa. De exemplu, compania Titan Rent din Bucuresti are vizibile toate aceste date + consultanta 24 din 7 pentru a oferi clientilor toate detaliile de care acestia au nevoie.

Sper ca atunci cand inchiriati un automobil sa nu intampinati probleme iar acest articol sa va ajute.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button