Vrei să adopți un cățel? O poți face sâmbătă, la târgul din București organizat de ASPA

16 feb. 2022
819 Afișari
Vrei să adopți un cățel? O poți face sâmbătă, la târgul din București organizat de ASPA
Vrei să adopți un cățel? O poți face sâmbătă, la târgul din București organizat de ASPA. Sursă foto: Pexels

Dacă vrei să adopți un prieten blănos, să știi că o poți face la târgul organizat de ASPA, sâmbătă, în Parcul Circului din București.

ASPA organizează târg de adopții pentru căței

A doua ediție din acest an a târgului de adopții canine organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor are loc sâmbătă, 19 februarie 2022, în Parcul Circului din București.

Primăria Municipiului București și ASPA îi invită pe iubitorii de animale, sâmbătă, 19.02.2022, între orele 11:00 – 14:00, în Parcul Circului. Târgul este organizat cu sprijinul Circului Metropolitan București, chiar lângă clădirea circului.

Cățelușii pui din centrele ASPA, care așteaptă să fie adoptați, sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, iar blănoșii adulți sunt și sterilizați. Nu uitați: toate adopțiile sunt GRATUITE.

Toți cățeii care vor pleca acasă alături de noile familii, vor primi cadouri oferite de sponsorii ASPA: Maxi Pet şi Pedigree.

Ca de fiecare dată, alături de blănoși, pe durata târgului de adopții, vor fi și voluntarii Proedus.

Puteți salva un suflet nevinovat

De la începutul campaniei, la târgurile de adopții canine organizate de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, atât în Parcul Izvor, cât și în Parcul Circului, aproximativ 270 de căței au fost adoptați.

Sâmbăta trecută, la data de 12 februarie 2022, a avut loc prima ediție a târgului de adopții ASPA din acest an. 20 de blănoși și-au găsit noi familii: 13 pui și 7 adulți. Reprezentanții ASPA le mulțumesc persoanelor care au ales să adopte, care au ales să salveze un suflet nevinovat.

Continuă și campania de sterilizări gratuite a Primăriei Capitalei prin ASPA, pentru căței fără pedigree cu stăpân și pisici fără pedigree cu și fără stăpân. Campania asigură gratuit:

  • operația de sterilizare a câinilor și pisicilor;
  • identificarea prin microcip şi înregistrarea câinilor în Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân (RECS);
  • eliberarea carnetului de sănătate;
  • tratamentul post operator.

Pentru programări trebuie să sunați la numărul de telefon 0743204942, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00.

Puteți beneficia de această campanie dacă aveți domiciliul sau reședința în Capitală, în limita a maximum 5 animale (căței și/sau pisici).

Cookies