Vrei să adopți un cățel? Acum este momentul. Târg de adopții într-un parc din București

13 nov. 2021
252 afișări
Vrei să adopți un cățel? Acum este momentul. Târg de adopții într-un parc din București
Vrei să adopți un cățel? Acum este momentul. Târg de adopții într-un parc din București

În acest weekend, în București, se desfășoară o nouă ediție a târgului de adopții organizat de ASPA. Prietenii blănoși își așteaptă noile familii.

Vrei să adopți un cățel? Acum este momentul. Târg de adopții într-un parc din București deschis în acest sfârșit de săptămână, organizat de ASPA.

Târg de adopții într-un parc din București

O nouă ediție a târgului de adopții din București are loc în acest weekend (13 și 14 noiembrie 2021) în Parcul Circului din Sectorul 2. Prietenii blănoși din centrele ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor) își așteaptă noile familii.

Astfel, toate persoanele care iubesc cățeii și vor să adopte, sunt așteptate în acest sfârșit de săptămână în Parcul Circului, aflat lângă Circul Metropolitan București, în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Recomandăm și: Sterilizare gratuită pentru animăluțele din București. 10.000 de câini și pisici pot fi înscriși în campanie

Puii de căței din centrele ASPA, care își așteaptă noii stăpâni, sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, iar adulții sunt și sterilizați.

Adopțiile sunt GRATUITE.

Cățeii își așteaptă noii stăpâni
Cățeii își așteaptă noii stăpâni. Sursă foto: ASPA

Vrei să adopți un cățel? Acum este momentul

Prietenii blănoși care vor fi adoptați vor pleca la noii stăpâni cu mai multe cadouri oferite de Maxi Pet România și Pedigree România. (Maxi Pet dăruiește pachete alcătuite din hrană uscată și hrană umedă, jucărie și castron, iar Pedigree dăruiește batoane Denta Stix, plicuri cu hrană umedă și selfie stix-uri pentru telefon – să-l poți imortaliza pe blănos în toate pozele).

Voluntarii de la Proedus vor fi alături de patrupezi și, ca de fiecare dată, vor fi prezenți pe durata târgului de adopții din Parcul Circului.

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor anunță că, la fiecare sfârșit de săptămână, se vor organiza târguri de adopții pentru căței în Parcul Circului, astfel cât mai mulți blănoși vor avea șansa să-și găsească o nouă familie, unde să fie iubiți și îngrijiți corespunzător.

51 de căței au fost adoptați weekendul trecut (6-7 noiembrie) la târgul organizat în Parcul Circului. Atât de încântați au fost vizitatorii, încât au stat la coadă pentru a-și alege noul membru al familiei.

Cookies