Vrei să adopți un blănos?🐶 Primul târg de adopții din 2023 are loc sâmbătă, în Parcul Circului din București. Cățeii abia așteaptă să-și găsească o nouă familie

23 mart. 2023
241 afișări
Vrei să adopți un blănos?🐶 Primul târg de adopții din 2023 are loc sâmbătă, în Parcul Circului din București. Cățeii abia așteaptă să-și găsească o nouă familie
Vrei să adopți un blănos? Primul târg de adopții din 2023 are loc sâmbătă, în Parcul Circului din București. Cățeii abia așteaptă să-și găsească o nouă familie. Imagine simbol: Pexels

Primăria Capitalei, prin ASPA, anunță că sâmbătă organizează primul târg de adopții de căței din 2023. Evenimentul are loc în Parcul Circului din Sectorul 2.

Târg de adopții de căței în Parcul Circului din București 🐕

Primăria Municipiului București, prin ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), organizează sâmbătă, 25 martie 2023, primul târg de adopții de căței din acest an, în Parcul Circului. Evenimentul va avea loc la doi pași de Circul Metropolitan București, în intervalul orar 11:00 – 17:00.

Cei interesați de adopția unui blănos sigur vor avea de unde să aleagă. La târgul din Parcul Circului vor fi prezenți 40 de căței: 30 de pui și 10 adulți.

Bine de știut: Adopțiile sunt gratuite, iar patrupezii au toate procedurile legale îndeplinite:

 • sunt microcipați,
 • deparazitați intern și extern,
 • vaccinați,
 • adulții sunt și sterilizați.

La eveniment vor fi prezenți și voluntarii PROEDUS, dar și sponsorii care au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor adopta:

 • Pachete oferite de MAXI PET România;
 • Recompense de la Pedigree România;
 • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
 • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
 • Pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks România.
 • O pătură anti-păr, o pernă OS și un voucher în valoare de 50 de lei cu care adoptatorii pot cumpăra produse pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here, transmite ASPA pe Facebook.

1.264 de câini au fost adoptați în 2022

30 de târguri de adopții au fost organizate anul trecut în diferite locuri din București și Ilfov. De exemplu, evenimentele au fost organizate la Arena Națională, la Centrul de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” din Mogoșoaia, la Grădina de Vară din Herăstrău, dar și cel online, găzduit de Circul Metropolitan București, pentru cățeii ieșiți la pensie (seniori).

În total, în 2022, au fost adoptați, de la târguri, dar și direct din centrele ASPA – Pallady, Bragadiru și Mihăilești, 1.264 de blănoși. 295 dintre ei și-au găsit familii iubitoare și responsabile în cadrul târgurilor ASPA.

Cei care nu pot ajunge sâmbătă la târgul din Parcul Circului pot adopta direct de la centre:

 • ASPA Pallady, aflat pe Drumul Lunca Jariștei 47, Sector 3, București, tel: 0741817865.
 • ASPA Bragadiru, aflat pe strada Gospodărie Agrozootehnică, Bragadiru, jud. Ilfov, tel: 0734301394.
 • ASPA Mihăilești, aflat pe strada Complexului 2A, Mihăilești, jud. Giurgiu, tel: 0741817857.

Programul centrelor de adopții este de marți până sâmbătă, între orele 10:00 – 16:00.

Cookies