BAZAR

Vrei o baie de revistă? Afla ACUM ce să schimbi pentru a fi cât mai modernă

Iata ce poti schimba in baie pentru a arata ca in reviste!

 Schimba oglinda

In ultima perioada, cele mai populare modele de oglinzi au fost cele cu led. Fiind ceva nou pe piata si usor inteligente, aceste tipuri de oglinzi sunt primele pe listele celor ce vor sa isi mobileze baile sau sa le modernizeze. Oglinda cu led are un aspect interesant si poate fi folosita in orice context. In functie de forma pe care vrei ca ea sa o aiba, ledurile vor fi pozitionate in asa fel incat sa aduca un plus estetic atat pentru oglinda propriu-zisa, cat si pentru cel se se priveste in ea. Asigura-te ca pastrezi mereu oglinda curata si ca o stergi corect pentru ca aceasta sa nu se zgarie.

  • Adauga covorase

Pe langa covorasele speciale pentru absorbtia apei, care te impiedica sa aluneci, care se pun langa cada sau la iesirea din cabina de dus, poti adauga si altele care sa aiba un scop estetic. Pentru un plus de frumusete adaugat baii, ia in calcul cumpararea unor modele pufoase in diferite culori interesante, care sa fie o pata de culoare. Daca nu esti adeptul culorilor pastelate, poti aborda o nuanta simpla, care sa se potriveasca perfect cu cele pe care le-ai utilizat in decorarea baii. Pentru a nu da senzatia de spatiu incarcat, asigura-te ca daca ai o baie mica, nu vei folosi un covor foarte mare, ci vei apela la unul de dimensiuni relativ mici care sa inspire un spatiu aerisit.

  • Schimba bateriile si suporturile

Un plus de valoare pentru imaginea de baie moderna este dat, desigur, de elementele noi ale baii, care sa luceasca si sa atraga privirea. Aspectul pe care acestea il vor da baii, cu siguranta va lasa impresia de nou.

Poti incepe de la achizitionarea unor noi suporturi pentru prosoape, pentru pahare, pentru hartia igienica sau chiar si pentru sapunul lichid. Pe langa, ia in considerare si inlocuirea bateriei de la lavoar, de la dus si, mai ales, para sa. In momentul in care ai decis sa schimbi toate acestea, Hansgrohe iti pune la dispozitie o gama variata din care le poti alege pe cele care se potivesc in baia ta

Acum ca ai aflat ce poti schimba in baia ta pentru ca ea sa arate la fel ca in reviste, tine cont de elemente ce pot fi inlocuite cu usurinta si care, totusi, sa aiba un impact semnificativ in ceea ce priveste aspectul incaperii.

Sursafoto: Shutterstock.com

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button