Vrei la UNTOLD? Haide! Îți vinzi garsoniera din București și faci bani de cazare câteva zile la Cluj

08 iun. 2021
145 Afișari
Vrei la UNTOLD? Haide! Îți vinzi garsoniera din București și faci bani de cazare câteva zile la Cluj

Îți vinzi garsoniera din București și faci bani de cazare câteva zile la Cluj. Festivalul UNTOLD va avea loc în septembrie, la Cluj-Napoca. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a evenimentului. O dată cu anunțul, prețurile cazărilor din oraș și împrejurimi au crescut chiar și de zece ori.

UNTOLD 2021 era programat pentru luna august, exact ca în fiecare an. Dar, pentru că anul acesta a fost cu totul special, festivalul a fost mutat în perioada 9 – 12 septembrie, tocmai pentru a avea timp suficient pentru organizare.

Te-ar mai putea interesa și: Festivalieri, sunteți pregătiți? UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie

Îți vinzi garsoniera din București și faci bani de cazare câteva zile la Cluj

Curtea de Apel Cluj a anulat prevederea din hotărârea de Guvern care obliga spectatorii la un eveniment artistic să fie vaccinați sau să prezinte dovada unui test PCR negativ.

După o pauză de aproape doi ani, sute de mii de oameni sunt așteptați la UNTOLD 2021, în luna septembrie.

Și cum se întâmplă de obicei, prețurile cazărilor au explodat fix în perioada în care se desfășoară festivalul. Chit că vorbim de hoteluri, vile, camere sau campinguri.

Îți vinzi garsoniera din București și faci bani de cazare câteva zile la Cluj. De exemplu, o vilă cu trei camere ajunge să coste în perioada 9 – 12 septembrie (adică patru nopți) 36.000 de lei.

Un apartament cu un dormitor, aflat la mai puțin de un kilometru de locul de desfășurare a UNTOLD 2021 poate fi închiriat pentru patru nopți cu 23.400 de lei, iar unul în centrul Clujului cu 20.000 de lei, potrivit Digi24.

Chiar dacă abia ieri a fost anunțat oficial UNTOLD 2021, la hoteluri aproape că nu se mai găsesc camere libere.

Proprietarii de case își pun la dispoziție curțile pentru amenajarea de corturi.

Reguli de acces la UNTOLD 2021

Reprezentantul UNTOLD, Edi Chereji, a vorbit la Digi24 despre regulile de acces la festival.

„Știm regula ca absolut toți să fie vaccinați. În perioada următoare, în funcție de evoluția campaniei, se va adăuga și dreptul celor care fie sunt trecuți prin boală, fie se testează. Apoi mai e și această decizie a instanței. Apoi certificatul verde din iulie. Estimăm că 90% din publicul nostru va fi deja vaccinat în toamnă.

Limita e cea impusă de locație, putem avea 100.000 oameni în fiecare zi, fără presiunea unui public exagerat de mare. După doi ani de pauză ne așteptăm la o cifră record în acest an”, a spus Chereji.

Joi, 10 iunie, vor fi puse în vânzare abonamentele pentru UNTOLD 2021, a spus reprezentantul festivalului.

Fanii se vor întâlni cu artiștii favoriți la UNTOLD 2021 în perioada 9 – 12 septembrie 2021. Este unul dintre puținele festivaluri internaționale care vor avea loc anul acesta.

Cookies