Vrăjitorie la 16 ani, lângă București. Polițiștii au reținut-o pe tânără, pentru 24 de ore. Arsenalul pentru ritualuri găsit la domiciliu | VIDEO

11 oct. 2022
567 Afișari
Vrăjitorie la 16 ani, lângă București. Polițiștii au reținut-o pe tânără, pentru 24 de ore. Arsenalul pentru ritualuri găsit la domiciliu | VIDEO
Vrăjitorie la 16 ani, lângă București. Polițiștii au reținut-o pe tânără, pentru 24 de ore. Arsenalul pentru ritualuri găsit la domiciliu / Sursă foto: Pexels

Polițiștii au efectuat percheziții la două persoane din Ilfov ce sunt bănuite de înșelăciune și de șantaj. Cele două mandate au fost puse în executare în data de 8 octombrie 2022, după cum informează Poliția Română.

Vrăjitorie la 16 ani, lângă București

În urma cercetărilor s-a stabilită că în cursul lunii august 2022 o tânără de 16 ani, ce a avut complice un băiat de 20 de ani, a indus în eroare o fată de 20 de ani din Păstrăveni.

Cei doi tineri din Ilfov au pretins că pot realiza anumite ritualuri magice pentru a primi mai multe sume de bani de la victimă.

Tânăra păgubită a plătit 50.000 de lei pentru a beneficia de serviciile acestora.

Când victima a încercat să renunțe la serviciile celor doi, aceștia au recurs la amenințări și la șantaj. Au amenințat fata de 20 de ani atât cu acte de violență, cât și cu publicare în spațiul public a ritualurilor pe care le-au efectuat pentru ea.

Scopul celor doi era de a convinge victima să le dea în continuare diferite sume de bani.

Tânăra de 16 ani a fost reținută pentru 24 de ore

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate mai multe mijloace de probă ce privesc activitatea infracțională a celor doi. De asemenea, au fost confiscate și:

  • Telefoane mobile,
  • Suma de 850 de euro.

În data de 10 octombrie 2022, vrăjitoare în vârstă de 16 ani a fost condusă la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, locul unde victima a depus plângere, pentru a fi audiată.

Ulterior, în urma probatorului administrat, tânăra a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Cookies