BAZAR

Vrăjitoarele Zăvorancei petrec Crăciunul în arest. Dacă vor fi găsite de poliţişti

Curtea de Apel Bucureşti admis miercuri recursul declarat de procurori împotriva deciziei Tribunalului Ilfov de a le judeca în libertate pe vrăjitoarele Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi pe Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni, anunţă Mediafax.

Cele două vrăjitoare nu mai sunt prezente la instanţă, în cazul lor urmând să se pună în aplicare procedura de executare a mandatului.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au judecat miercuri recursul procurorilor declarat împotriva deciziei Tribunalului Ilfov de a le judeca în libertate pe vrăjitoarele Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi pe Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni.

Avocata vrăjitoarei Roxana Lider a declarat că clienta ei a primit sume modice de bani de la Oana Zăvoranu.

„Oana Zăvoranu i-a spus că vrea să fie vedetă de Hollywood şi că vrea ca mama ei să moară, iar clienta mea cu inteligenţă exploata aceste dorinţe. Da, lua sume de bani, dar modice, nicidecum cele vehiculate”, a declarat avocata Lorette Luca.

Ea a mai spus că a avut impresia coborârii în secolul XIV a vânătorii de vrăjitoare şi că Oana Zăvoranu a găsit ceva ca să revină în atenţia publicului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button