Vrăjitoarea Sidonia n-a prevăzut asta: descinderi în București azi dimineață. Mascații au săltat liderii unui cunoscut clan din oraș

20 apr. 2022
1562 Afișari
Vrăjitoarea Sidonia n-a prevăzut asta: descinderi în București azi dimineață. Mascații au săltat liderii unui cunoscut clan din oraș
Vrăjitoarea Sidonia n-a prevăzut asta: descinderi în București în dimineața asta. Mascații au săltat liderii unui cunoscut clan din oraș. Sursa foto: Agerpres/ Arhiva

Vrăjitoarea Sidonia nu a prevăzut descinderile de miercuri dimineață în București. Mascații au intervenit în forță și au săltat liderii unui cunoscut clan din Capitală. Aceștia urmează să fie duși la audieri.

Vrăjitoarea Sidonia n-a prevăzut asta: descinderi în București azi dimineață

Mascații au intervenit miercuri dimineață în Capitală, la clanul Fabian. Mai mulți lideri au fost vizați de autorități pentru că aceștia se ocupau de afaceri ilegale care le aduceau un profit uriaș, potrivit informațiilor oficiale transmise de anchetatori.

Mai multe persoane din clanul Fabian sunt acuzate de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. De asemenea, aceleași persoane ar avea legături strânse cu un alt clan cunoscut din București.

Clanul Fabian a fost destructurat în urmă cu 7 ani. Membrii grupării au fost la închisoare, dar după ce și-au isprăvit pedepsele și-au reluat activitatea infracțională.

Mascații au săltat liderii unui cunoscut clan din oraș

Anchetatorii au declarat că în această dimineață a fost reținut și șeful clanului Fabian, iar acesta este un lucru important.

Totodată, în aceeași anchetă este vizată și vrăjitoarea Sidonia, soția lui Marian Fabian. Pe numele acesteia există mai multe plângeri de înșelăciune – din cauză că a profitat de naivitatea unor cetățeni care credeau că-și pot rezolva problemele prin tehnicile de vrăjitorie.

Sidonia este cea mai bogată vrăjitoare din țară. Această informație a apărut când se afla la închisoare pentru dare de mită, în urmă cu câțiva ani.

Ce au găsit autoritățile în casele membrilor clanului Fabian:

  • droguri de mare risc,
  • arme letale,
  • sume mari de bani,
  • bunuri furate.

Potrivit primelor informații, veniturile membrilor din clanul Fabian provin în totalitate din activități ilegale. Până în acest moment, aceste surse de venit nu au fost declarate de niciunul dintre aceștia, potrivit antena3.ro.

În Săptămâna Mare, clanul Fabian a fost destructurat de Parchetul Sectorului 5. Anchetatorii desfășoară percheziții de amploare miercuri, 20 aprilie 2022.

Cookies