Vrăjitoarea care a lăsat-o pe Andreea Raicu în chiloţi a fost eliberată din arest

de:
20 sept. 2012
8 afișări
Vrăjitoarea care a lăsat-o pe Andreea Raicu în chiloţi a fost eliberată din arest

Vrăjitoara „Vanessa” a cerut în 13 septembrie, la Tribunalul Ilfov, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea. Instanţa a respins cererea Roxanei Lider, decizia fiind contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care a judecat miercuri recursul, scrie realitatea.net.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis, joi, cererea Roxanei Lider şi au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea Chitila, unde aceasta are domiciliul. Decizia instanţei este definitivă, astfel că Roxana Lider va fi cercetată în libertate. Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, Sava Craiff Buzea şi Ion Constantin vor fi judecaţi în continuare în arest.

Cei patru au fost trimişi în judecată în luna mai, în stare de arest, pentru escrocarea şi şantajarea Oanei Zăvoranu. Alături de aceştia sunt judecate alte şapte persoane, între care şi denunţătorul fostului procuror Maximilian Bălăşescu, acuzat de corupţie. Procurorul învestit iniţial cu soluţionarea cazului vrăjitoarelor, Maximilian Bălăşescu, a fost arestat, în 1 februarie, fiind acuzat că a cerut mită 300.000 de euro pentru a închide dosarul.

Prin monitorizarea mass-media, Mincă şi Lider identificau persoane publice, cu mare potenţial financiar, care se găseau în diferite situaţii defavorabile (în general în conflict cu alte persoane publice) „şi le creau acestora falsa reprezentare că problemele au fost generate de practicile oculte iniţiate de ele”, au arătat procurorii în rechizitoriul trimis instanţei.

Prin aceste metode, vrăjitoarele Vanessa şi Melissa luau legătura cu victimele, cărora le solicitau la început, pentru iniţierea ritualului, diverse bunuri sau obiecte precum articole personale de îmbrăcăminte, păpuşi, piroane, cuţite, iconiţe, miere de albine. Ulterior, pentru desfăşurarea ritualului care se prelungea în timp sub diferite pretexte, acestea cereau bijuterii sau autoturisme şi sume de bani din ce în ce mai mari.

Potrivit procurorilor, Oana Zăvoranu a fost determinată de către inculpaţi să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile şi imobile sau contracte de împrumut cu garanţie imobiliară, la un preţ subevaluat în raport cu valoarea de piaţă a acestora, în realitate fiind vorba „cămătărie disimulată”.

Totodată, în perioada februarie – septembrie 2011, Oana Zăvoranu a fost deposedată de o serie de bunuri mobile şi imobile şi mai multe sume de bani şi, ulterior, şantajată şi ameninţată de către inculpaţi, în condiţiile în care aceştia se cunoşteau între ei, iar unii erau în relaţii de rudenie. Dosarul este judecat de magistraţii Tribunalului Ilfov.

Şi Andreea Raicu ar fi apelat la serviciile vrăjitoarei Vanessa, în urmă cu aproase şase ani, după despărţirea de Chivu. Din câte se pare, Vanessa, simţind disperarea Andreei, i-a cerut să vină la ea, îmbrăcată doar în cămaşă de noapte, spunându-i că acesta ar fi ritualul de reîmperechere. Andreea nu a venit cu cămaşa de noapte a bunicii, ci a îmbrăcat una sexy, care imediat a stârnit fantezii în rândul neamurilor vrăjitoarei. Întâmplarea a făcut ca în timpul ritualului să fie prezent în seara respectivă în casa Vanessei şi un bărbat din familia acesteia, care, de cum a văzut-o pe Andreea semidezbrăcată, a sărit pe ea, hărţuind-o sexual. Andreea nu a depus niciodată plângere la poliţie, însă a povestit toate acestea unei apropiate.

Cookies