Vrăjitoare prinsă în flagrant de poliţişti, după ce i-a luat cerceii şi verigheta unei femei

de:
27 feb. 2015
0 Afișari
Vrăjitoare prinsă în flagrant de poliţişti, după ce i-a luat cerceii şi verigheta unei femei

Joi, 26 februarie a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant o femeie, imediat după ce, sub pretextul unor activităţi cu caracter mistic, a luat cerceii şi verigheta unei femei în vârstă de 60 de ani.

În jurul orei 13.40, poliţiştii Secţiei 4, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat o femeie îmbrăcată complet în negru care se afla în compania unei alte femei şi care prin activitatea desfăşurată, le-a atras atenţia.

Astfel, s-a procedat la supravegherea femeii, observându-se cum aceasta a luat de la femeia în vârstă de 60 de ani, cerceii şi verigheta, pe care mai apoi le-a pus într-o batistă.

Protitând de neatenţia persoanei vătămate, bănuita i-a legat mai apoi de pulover o altă batistă, asemănătoare cu cea în care se aflau bijuteriile, spunându-i că nu trebuie să dezlege legătura până nu ajunge la domiciliu.

În momentul în care bănuita a dorit să părăseasca zona, poliţiştii au procedat imediat la prinderea şi imobilizarea acesteia şi conducerea la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru verificări.

Totodată, procedându-se la verificarea batistei prinse de îmbrăcămintea părţii vătămate, s-a constatat faptul că, în locul bijuteriilor, în aceasta se aflau mai multe pietre.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies