Vouchere pentru elevii care practică sport din Sectorul 2. Care sunt condițiile pentru a beneficia de acestea și ce valoare vor avea

26 ian. 2023
363 Afișari
Vouchere pentru elevii care practică sport din Sectorul 2. Care sunt condițiile pentru a beneficia de acestea și ce valoare vor avea
Vouchere pentru elevii care practică sport din Sectorul 2. Care sunt condițiile pentru a beneficia de acestea și ce valoare vor avea. Sursa foto: Pexels

Primăria Sectorului 2 pune în dezbatere publică alocarea de vouchere pentru elevii care practică sport. Proiectul „Dăruim speranță pentru performanță în sport” are ca scop încurajarea elevilor din Sectorul 2 pentru a excela la nivel sportiv.

Elevii din Sectorul 2 vor beneficia de vouchere

Proiectul „Dăruim speranță pentru performanță în sport” are în vizor acordarea de vouchere în valoare de 250 de lei pe lună pentru elevii care urmează studii în învățământul preuniversitar în Sectorul 2 al Municipiului București. Acesta se află în dezbatere publică pentru a fi aprobat.

Acesta urmărește încurajarea și sprijinirea elevilor în vederea practicării sportului pentru obținerea de rezultate excelente. Orice elev poate beneficia de acest sprijin, în limita locurilor disponibile.

Primirea voucherelor nu este condiționată de situația financiară, transmite Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook. Cu toate astea, va fi necesară completarea unei solicitări.

Administrația publică transmite câteva informații utile cu privire la aceste vouchere:

  • Voucherele lunare în valoare de 250 de lei vor putea fi utilizate numai pentru a acoperi achitarea contravalorii abonamentului/cotizației lunare/taxelor aferente necesare practicării unei discipline sportive.
  • Structurile sportive trebuie să facă dovada afilierii la Federația Sportivă Națională.
  • Bazele sportive proprii sau deținute, în care își desfășoară activitatea, trebuie să se afle în Sectorul 2.
  • Beneficiarii acestui proiect vor primi voucherele în ordinea înregistrării solicitărilor și în limita locurilor disponibile lunar, dar și a bugetului alocat inițiativei.

PS2 îndeamnă oamenii să transmită sugestii în vederea îmbunătățirii sau contestării proiectului. Acestea pot fi trimise până la data de 30 ianuarie 2023 la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor, nr. 11–13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Regulamentul integral al implementării proiectului „Dăruim speranță pentru performanță în sport” poate fi citit pe site-ul oficial al Primăriei Sectorului 2, prin accesarea ACESTUI link.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies