Vouchere de 1.000 de lei pentru profesorii din Sectorul 5. În ce condiții ar putea primi acești bani

25 mai 2021
210 afișări
Vouchere de 1.000 de lei pentru profesorii din Sectorul 5. În ce condiții ar putea primi acești bani

Vouchere de 1.000 de lei pentru profesorii din Sectorul 5. Propunerea îi aparține lui Cristian Popescu Piedone și urmează să fie discutată și votată în ședința de miercuri, 26 mai.

Primarul Cristian Popescu Piedone propune vouchere de 1.000 de lei pentru profesorii din Sectorul 5. Prin acest program, 2.000 de profesori, din Sectorul 5, ar urma să primească vouchere pentru pregătirea profesională.

Programul “Voucher Educațional” se adresează tuturor cadrelor didactice din Sectorul 5, și va fi valabil în anul școlar 2020-2021.

Cu ajutorul acestor vouchere, profesorii ar trebui să plătească cursuri de competențe digitale care să îi ajute în predarea online – sisteme de evaluare online, platforme educaționale și instrumente de evaluare.

Dacă va trece de votul consilierilor locali, programul ar urma să fie implementat de Primăria Sector 5 prin Direcția de Învățământ, Cultură și Sport și Centrul Cultural de Tineret Ștefan Iordache.

Proiectul programului poate fi accesat pe site-ul www.cultural5.ro.

Pânâ atunci, Piedone n-are somn și scoate toți directorii pe teren de la ora 5 dimineața să verifice lucrări, bulevarde și intersecții.

Cookies