Voturile pentru Primăria Sectorului 1, păzite toate noaptea de jandarmi și poliție. George Tuță: Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde Armand

11 iun. 2024
98 afișări
Voturile pentru Primăria Sectorului 1, păzite toate noaptea de jandarmi și poliție. George Tuță: Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde Armand
Voturile pentru Primăria Sectorului 1, păzite toate noaptea de jandarmi și poliție. George Tuță: Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde Armand. Foto: Agerpres

Sacii cu voturile pentru Primăria Sectorului 1 au fost păziți, noaptea trecută, de jandarmi și polițiști. George Tuță, candidatul PSD-PNL, a cerut ca aceștia să fie protejați într-o cameră specială și a declarat că actualul primar al Sectorului 1 trebuie să plece.

În cealaltă tabără, Clotilde Armand nu-și recunoaște înfrângerea, a depus mai multe plângeri penale pentru președinții secțiilor de votare și azi dimineață a cerut renumărarea voturilor.

Voturile pentru Primăria Sectorului 1, păzite toate noaptea. Tuță: Am venit să asist la numărarea voturilor, să protejăm voturile

George Tuță a cerut încă de ieri ca sacii cu voturi să fie păziți într-o cameră specială, de jandarmi și poliție. Candidatul PSD-PNL la PS1 a spus că actualul primar al Sectorului 1 trebuie să plece, fiind clară diferența de voturi între locul 1 și 2: 681 de voturi.

Clotilde trebuie să plece, avem toate procesele verbale pentru Sectorul 1. Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde .

Au rămas voturile la Biroul Electoral al Sectorului 1, au fost păzite toată noaptea. Am venit să asist la numărarea voturilor, să protejăm voturile românilor, a spus Tuță, potrivit antena3.ro.

Clotilde Armand nu recunoaște înfrângerea, a făcut plângeri penale președinților secțiilor de votare și cere renumărarea voturilor. Actualul primar al Sectorului 1 spune că diferența de voturi pe numărătoarea paralelă a partidelor este extrem de mică și de aceea mai mulți oameni din PNL și PSD s-au grăbit să arunce public cu mesaje false că au câștigat alegerile.

Aseară, Tuță a spus că primarul Clotilde Armand este principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă acum la Sectorul 1, încercând să prelungească agonia unui mandat fără prea multe reușite.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies