ARHIVA B365

BUGETUL 2015. VOTUL FINAL pe Legea Bugetului pe 2015 va fi dat DUMINICĂ

UPDATE Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, sâmbătă, articolele proiectului de buget de asigurări sociale de stat pe 2015, urmând ca votul final să se dea duminică, împreună cu votul la proiectul de buget de stat.

Aleşii din Opoziţie şi-au exprimat nemulţumirea că şedinţa nu a început la ora 14, aşa cum era prevăzut. Ulterior, preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat motivul pentru care şedinta a început cu o oră mai târziu, potrivit realitatea.net.

„Îmi cer scuze pt aceasta intarziere este trei pentru ca un deputat de la dumneavoastra din grup paramentar vrea să plece în circumscripția electorală. Și în loc să depuna hârtia în noiembrie a depus-o acum, că în loc să coste 800 de dolari biletul, sa coste trei mii”, a spus Zgonea.

Aleşii au votat, printre altele, adoptarea unui amendament propus de Ministerul Dezvoltării, pentru a fi introdus un buget minim pentru primării. „Primarii nu mai au de ce să stea cu mâna întinsă la preşedinţii de Consilii Judeţene”, a concluzionat Liviu Dragnea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button